Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seifuri protectie suport media DataGuard CHUBB dulap business antifoc

3,428.00 RON
1061002001
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Descriere seifuri protectie suport media DataGuard CHUBB dulap business antifoc

Seifurile protectie suport media DataGuard CHUBB dulap business antifoc apartin unei game de seifuri certificate, ce ofera o protectie la foc timp de pana la doua ore. Acest lucru inseamna ca echipamentele de stocare a datelor si informatiilor importante pentru afacerile unor persoane pot fi pastrate in siguranta, in cazul producerii unei calamitati, precum incendiul, daca sunt introduce in seifurile protectie suport media DataGuard CHUBB dulap business antifoc. Aceste dulapuri metalice garanteaza siguranta continuturilor media de date si ofera un spatiu de stocare foarte generos. Seifurile protectie suport media DataGuard CHUBB dulap business antifoc au sisteme de blocare cu cheie, insa pot fi inchise si cu un sistem electronic. La interior, acestea dispun de rafturi special pentru organizarea echipamentelor de stocare a datelor.

Cod: 1061002001

Caracteristici seifuri protectie suport media DataGuard CHUBB dulap business antifoc

•  Seif cu certificare NT Fire 027-120 Diskette pentru protectie impotriva incendiilor si suport date (pana la 2 ore);
•  Sistem de inchidere cu actiune slam care ofera protectie completa la foc, fara ca usa sa fie incuiata;
•  Sistem de blocare cu cheie sau inchidere electronica;
•  Capacitate maximizata de stocare datorita designului eficient.

 

 

Scapi de temeri cu seifuri media cu protectie antifoc!

Mediul bussines este unul agitat si presarat cu fel si fel de activitati in care este nevoie de atetie la detalii. Nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii, cu atat mai mult siguranta datelor si a mediilor de stocare.
Exista o multitudine de pericole ce pandesc, dar cand vine vorba de protejarea obiectelor importante chiar si in cazul unor situatii extreme cum sunt incendiile, va puteti baza cu incredere pe seifuri media cu protectie antifoc.

 

Certificarea acestor seifuri media cu protectie antifoc, o garantie a calitatii

Prevenirea situatiilor neplacute ramane cea mai buna protectie, dar sunt si lucruri ce nu pot fi prevazute. Astfel, certificarea unor seifuri media cu protectie antifoc de tipul NT Fire 027-120 Diskette vine in sprijinul utilizatorilor. Cu alte cuvinte, garanteaza faptul ca aceste seifuri media cu protectie antifoc vor rezista flacarilor pana la doua ore. in tot acest timp, bunurile din interiorul seifurilor vor fi in siguranta si salvate ulterior, oferind si suport pentru date.

 

Aceste seifuri media cu protectie antifoc au un sistem de inchidere eficient!

Utilizatorii pot sta fara grija chiar daca seiful nu este incuiat. Sistemul de inchidere cu actiune slam ofera protectie impotriva incendiilor fara ca usa sa fie incuiata.
Totodata, aceste seifuri media cu protectie antifoc sunt prevazute cu o incuietoare electronica foarte usor de folosit si intuitiva. Orice tip de utilizator va invata in doar cateva secunde cum functioneaza, iar o data setat codul numeric, totul va fi sub controlul personal.


Spatiul interior nu reprezinta o problema pentru astfel de seifuri media cu protectie antifoc

Continutul media pastrat in seifuri poate fi organizat exemplar si asta datorita spatiului generos pe care aceste sisteme de securitate il pun la dispozitia utilizatorilor. CD-urile, Stik-urile de memorie sau Hard-disk-urile pot fi bine structurate in asa fel incat sa poata fi gasite usor atunci cand este nevoie.
Utile se vor dovedi in mod clar si rafturile rezistente si pozitionate in mod inteligent tocmai pentru a maximiza capacitatea de stocare a acestor seifuri media cu protectie antifoc.


Seifuri media cu protectie antifoc – o alegere inteligenta oriunde

Ori acasa, ori la birou, aceste seifuri media cu protectie antifoc isi pot gasi repede locul si utilitatea. Datele vor fi in siguranta, iar grija ca acestea pot fi pierdute, deteriorare sau furate, poate fi lasata deoparte in mod clar!