Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Dulap arme pentru pusti cu incuietoare cu cheie si fixare la sol Bundaberg VTB

1,311.00 RON
Bundaberg VTB
in stoc
+
  • Pinterest

Descrierea dulapului arme pentru pusti cu incuietoare cu cheie si fixare la sol Bundaberg VTB

Bundaberg este un dulap-seif pentru depozitarea in siguranta a pustilor de vanatoare sau a altor arme. Acest seif prezinta doua orificii de fixare pe sol si dispune de un sistem de inchidere de inalta siguranta cu cheie. Dulapul arme pentru pusti cu incuietoare cu cheie si fixare la sol Bundaberg VTB este disponibil intr-o combinatie de culori elegante percum nergu mat la exterior si interiorul usii rosu. In functie de modelul optat, utilizatorii pot depozita in dulapul pentru pusti de la 1 la 6 arme largi si asigura o protectie garantata si respecta reglementarile europene cu privire la masurile de securitate pentru detinerea de arme in case particulare.

COD: Bundaberg VTB

 

Caracteristici tehnice ale dulapului arme pentru pusti cu incuietoare cu cheie si fixare la sol Bundaberg VTB

  • Grosimea totala a usii: 3 mm;
  • Grosimea peretelui: 3 mm;
  • Numar de orificii de fixare: 2 sol;
  • Numar capacitate de arme: Bundaberg 1-3 arme largi, Bundaberg 2-6 arme largi;
  • Culori disponibile: nergu mat la exterior/interiorul usii rosu.

 

Dotari ale dulapului arme pentru pusti cu incuietoare cu cheie si fixare la sol Bundaberg VTB

  • Sistem de inchidere cu cheie;
  • Sistem de inchidere de inalta siguranta;
  • Prezinta 2 suruburi cu diametrul de 16 mm.

 

Cod

Model

Dimensiuni exterioare (mm)

Dimensiuni interioare (mm)

Greutate (kg)

Capacitate (l)

Pret (RON)

05148

Bundaberg 1

1380x315x205

1200+120x255x145

44

49

1311

05148

Bundaberg 2

1380x555x205

1200+120x495x145

66

95

2048

 

Investeste in dulapuri arme pentru pusti cu incuietoare durabila

Daca sunteti pasionat de vanatoare sau pur si simplu detineti o arma de foc pentru a va proteja, atunci investitia intr-un dulap pentru arme reprezinta mai mult decat o simpla investitie. Reprezinta o necesitate. Legea va obliga sa tineti armele de foc inchise sub cheie.

Pentru a putea face acest lucru este nevoie de dulapuri arme pentru pusti care au o incuietoare durabila pe care sa va puteti baza chiar si in cele mai extreme situatii. Aceste dulapuri arme pentru pusti Bundaberg VTB asigura o protectie garantata si respecta reglementarile europene cu privire la masurile de securitate pentru detinerea de arme.

Daca aveti arme de foc trebuie sa investiti in dulapuri arme pentru pusti

Cei mai iscusiti vanatori au in dotare dulapuri arme pentru pusti. Acest fapt este o normalitate pentru aceste timpuri in care legea obliga orice detinator de arme de foc sa depoziteze respectivele arme intr-un dulap special.

Aceste dulapuri arme pentru pusti Bundaberg VTB prezinta doua orificii pe sol si dispune de un sistem de inchidere de inalta siguranta cu cheie. Indiferent de situatii, armele vor ramane in siguranta si departe de mainile persoanelor neautorizate.

Cand alegeti dulapuri arme pentru pusti optati pentru calitate

Atunci cand optati pentru achizitionarea unor dulapuri arme pentru pusti trebuie sa aveti in vedere faptul ca mai presus decat orice este calitatea acestora. De la materialele folosite pentru fabricarea dulapurilor pana la tipul de incuietoare, toate trebuie sa fie de cea mai inalta calitate pentru a va putea bucura intr-adevar de fiabilitatea acestora.

Cand vine vorba de calitate, aceste dulapuri arme pentru pusti Bundaberg VTB nu fac rabat. Materialele folosite sunt de inalta calitate, iar tipul de incuietoare mecanica este sigura. Grosimea totala a usii, cat si cea a unui perete este de 3 mm.

Alege un dulap arme de vanatoare cu design modern, usor de integrat in orice interior

O alta problema de care v-ati putea lovi cand achizitionati un dulap pentru arme este aspectul acestuia. Insa in cazul acestor dulapuri arme pentru pusti, acest detaliu nu a fost neglijat nicio secunda. Dulapurile sunt disponibile intr-o combinatie de culori elegante, precum negru mat la exterior si rosu la interiorul usii.  Astfel, gratie aspectului sau ultra modern, un astfel de dulap poate fi integrat cu usurinta in orice tip de locuinta.

dimensiuni precise! am avut loc calculat pentru dulap si nu am fost dezamagit!
Mi-am dorit un seif in care sa incapa niste arme de vanatoare sa fie usor si rapid de accesat in caz de urgenta. Acest dulap arme pentru pusti e aproape ideal pentru ceea ce am eu nevoie. L-am persolalizat adaugandu-i o lampa ca sa-l pot accesa pe si pe intuneric.
Lasa o recenzie