Descoperă 3 locuri în care poți monta seifuri mecanice antiefracție

Home » Articole » Descoperă 3 locuri în care poți monta seifuri mecanice antiefracție

Ce sunt aceste seifuri mecanice antiefracție și de ce avem atât de multă nevoie de ele, astfel încât să ne întrebăm unde anume le putem monta? Ei bine, aceste seifuri mecanice antiefracție sunt cutii special construite pentru a garanta siguranța obiectelor de valoare depozitate în interiorul lor.

Evident, locațiile în care pot fi montate astfel de seifuri mecanice antiefracție pot varia în funcție de necesitățile utilizatorului, însă mai jos sunt prezentate trei locuri des întâlnite unde montăm seifuri mecanice. La locul unde montăm seiful se adaugă și caracteristici importante de care trebuie ținut cont, caracteristici precum tipul de material folosit, organizarea interioară, certificări sau modalitatea de fixare. Adunate, toate aceste detalii formează o adevărată fortăreață în care bunurile de valoare vor fi în siguranță.

Poți monta seifuri mecanice antiefracție acasă, pentru protecția bunurile personale

Seifuri mecanice antiefracție prețuri

Seifuri mecanice antiefracție

Toată lumea își ține acasă obiectele de valoare, pentru că există senzația că e mai bine dacă acestea se află în proximitate. Nu este nimic greșit în asta, însă riscurile sunt destul de mari dacă nu sunt luate măsuri de siguranță gândite special pentru acest lucru. Unul sau mai multe seifuri mecanice antiefracție montate în propria locuință reprezintă o investiție inteligentă și care poate aduce un plus de confort atunci când se știe că obiectele de preț sunt la loc sigur.

Însă atunci când vorbim despre seifuri mecanice antiefracție, multă lume se gândește la dulapuri mari de fier, colțuroase și prea puțin atrăgătoare. Această concepție trebuie să fie uitată. Designul este un detaliu pe care se pune accent în zilele noastre și tocmai de aceea există o gamă variată de seifuri care, pe lângă utilitatea lor, pot fi privite ca impresionante obiecte de mobilier. Unele dintre ele pot fi montate în mobilierul deja existent, iar altele pot fi zidite în perete și ascunse foarte ușor de privirile mult prea curioase. Să nu uităm însă că există și seifuri mecanice antiefracție cu design vintage, ce se integrează perfect în decorul casei.

Montarea unor seifuri mecanice antiefracție poate fi făcută în birouri

Activitațile ce se desfășoară într-o clădire de birouri, după cum bine puteți ghici, implică foarte multe documente de valoare. De la contracte, acte, cecuri sau carduri de credit, toate trebuie puse la loc sigur atunci când nu sunt utilizate. Cum se poate face acest lucru? Ați ghicit, cu ajutorul unor seifuri mecanice antiefracție! Ușor de montat, solide și cu o gamă variată ce vizează aspectul, aceste seifuri mecanice antiefracție reprezintă o investiție ”must have” și în cazul birourilor.

În funcție de activitățile desfășurate într-un birou, se poate opta pentru un tip de încuietare care să garanteze un timp mai mic de deschidere. Teoretic, o încuietoare electrocnică unde se va folosi un cifru, lucrurile se pot mișca ceva mai repede. Practic, chiar și o încuietoare cu cheie este rapidă și eficientă. În oricare dintre situații, rezultatul final este același, și anume, actele, dosarele, banii sau orice altceva este depus în interior va fi în siguranță. Pentru un plus de fiabilitate, în birouri se pot instala seifuri mecanice antiefracție cu fantă, care să permită introducerea banilor sau a documentelor fără deschiderea seifului.

Trebuie montate seifuri mecanice antiefracție în casierii?

Fără îndoială! Vedem frecvent cum casieriile, benzinăriile sau magazinele care nu pun preț pe siguranță cad pradă hoților care speculează breșele de siguranță. Aceste locații, fiind tranzitate zilnic de foarte multe persoane și în care se manipulează sume importante de bani, trebuie să aibă în dotare seifuri mecanice antiefracție în care banii să fie depozitați în siguranță.

Există anumite tipuri de seifuri mecanice antiefracție care sunt prevăzute cu o fantă specială prin care pot fi introduși banii, astfel încât să nu fie nevoie de deschiderea ușii ori de câte ori se face câte o depunere. Toate acestea, plus materialele de solide din care sunt fabricate seifurile, fac din aceste unelte o investiție pe termen lung pentru oricine pune preț pe securitatea obiectelor de valoare.

Mai multe detalii despre seifuri mecanice antiefracție, dar și despre alte seifuri cu diferite caracteristici găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Descoperă 3 locuri în care poți monta seifuri mecanice antiefracție, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Solutie web oferita de BlackCode