Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Casa de bani tip seif cu fanta cu cheie sau blocare electronica Omega Deposit CHUBB

1,971.00 RON
1107002100
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere casa de bani tip seif cu fanta cu cheie sau blocare electronica Omega Deposit CHUBB

Casa de bani tip seif cu fanta cu cheie sau blocare electronica Omega Deposit CHUBB este destinata indeosebi comerciantilor cu amanuntul care opereaza la distanta, fiind o solutie simpla de transfer de numerar. Magazinele de articole vestimentare, incaltaminte sau alte produse pot opta pentru un astfel de seif, pentru a-si proteja incasarile de accesul persoanelor neautorizate. Casa de bani tip seif cu fanta cu cheie sau blocare electronica Omega Deposit CHUBB are o usa de otel de 10 mm grosime, un cadru de otel de 6 mm si suruburi de blocare din acelasi material rezistent, cu diametrul de 20 mm. Aceasta poate fi blocata fie prin sistemul de blocare cu cheie dublu-bit cu care este dotata, fie prin sistemul de blocare electronica programabila.

Cod: 1107002100

Caracteristici casa de bani tip seif cu fanta cu cheie sau blocare electronica Omega Deposit CHUBB

•  Ideal pentru comerciantii cu amanuntul care opereaza la distanta;
•  Solutie de transfer de numerar simplu cu bun raport calitate-pret;
•  Usa de otel de 10 mm, cadru de otel de 6 mm, suruburi de blocare din otel cu diametrul de 20 mm;
•  Kit de ancorare inclus pentru a preveni indepartarea neautorizata;
•  Dispozitiv anti-pescuit inclus pentru a preveni indepartarea bunurilor odata depozitate in fanta;
•  Sistem de blocare cu cheie dublu-bit sau blocare electronica programabila (la alegere).

 

 

 

            Nu e nevoie să cheltui o casă de bani pentru o casă de bani electronică!

Din fericire, tehnologia a permis ca pentru orice problemă să existe și o rezolvare. Când vine vorba despre bani, aceștia atrag atenția și pot reprezenta o tentație pentru tot felul de persoane. Drept umare, sumele importante trebuie protejate în mod corect. Cum? Simplu, cu o casă de bani electronică. De ce? Iată câteva motive pentru care o casă de bani electronică este soluția perfectă:

            O casă de bani electronică este rezistentă și greu de spart

Materialele de fabricație pentru o casă de bani electronică sunt alese cu grijă și sunt de calitate superioară, în acest fel asigurându-se un grad ridicat de rezistență. De regulă, ușa de oțel pentru o casă de bani electronică măsoară 10 mm grosime, iar cadrul de oțel de 6 mm, precum și șuruburile de blocare din oțel cu un diamentru de 20 mm întăresc și mai tare încrederea pe care trebuie să o aveți într-o casă de bani electronică.

            O casă de bani electronică este ideală pentru mai multe locuri

În general, magazinele sunt cele care pot beneficia la maxim de o casă de bani electronică. Indiferent de domeniu, în astfel de locații se lucrează zi de zi cu sume importante de bani ce trebuie plasate în locuri sigure. De asemenea, casele de amanet reprezintă un alt loc în care o casă de bani electronică și-ar putea găsi utilitatea foarte rapid. Eviedent însă că o astfel de soluție de securitate este recomandată și pentru uzul rezidențial. Economiile personale vor fi în siguranță depozitate într-o casă de bani electronică.

            O casă de bani electronică are o încuietoare solidă

Sistemul de blocare electronic cu dublu-bit este extrem de sigur și ușor de folosit de către utilizator. Practic, pentru a putea deschide seiful este suficientă tastarea unui cod pin. În felul acesta scăpați de grija unei chei. De asemenea, depunerea banilor poate fi făcută extrem de ușor datorită fantei de acces situată în partea din față.

Pentru un plus de siguranță și protecție, o casă de bani electronică vine echipată și cu un dispozitiv anti-pescuit ce previne furtul bunurilor depozitate în fantă.