Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seifuri pentru casa si birou certificate antiefractie EN 14450 Earth CHUBB

1,757.00 RON
1103002014
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere seifuri pentru casa si birou certificate antiefractie EN 14450 Earth CHUBB

Seifurile pentru casa si birou certificate antiefractie EN 14450 Earth CHUBB sunt potrivite pentru stocarea obiectelor de valoare pe care le detineti fie in locuinta proprie, fie la locul de munca. Banii, bijuteriile, cardurile sau dosarele cu documente valoroase pot fi stocate in siguranta in aceste seifuri construite sa reziste la actiuni de distrugere si deteriorare. Seifurile pentru casa si birou certificate antiefractie EN 14450 Earth CHUBB prezinta doua optiuni de blocare (inchidere cu cheie sau inchidere electronica) si, optional, pot fi dotate cu rafturi multiple pentru facilitarea organizarii bunurilor de valoare. Seifurile certificate antiefractie EN 14450 pentru casa si birou Earth CHUBB au corpul construit din placi de otel si sunt captusite cu material ignifug, astfel ca rezista si la foc.

Cod: 1103002014

Caracteristici seifuri pentru casa si birou certificate antiefractie EN 14450 Earth CHUBB

•  Seifuri certificate EN 14450, Clasa S2 pentru protectie antiefractie;
•  Seifuri cu pereti dubli, corp construit din placi de otel si material ignifug;
•  Iluminare LED - pentru modelele electronice;
•  Doua optiuni de blocare - Inchidere cu cheie (K) // Inchidere electronica (E);
•  Optional - rafturi multiple.

 

 

 

 

 

 
 

Calitate si rezistenta, doua elemente esentiale pentru siguranta bunurilor!

Stocarea obiectelor de valoare este necesara sa fie facuta cu atentie chiar si la cele mai mici detalii. in acest sens, metoda de securizare joaca un rol important. O varianta optima din toate punctele de vedere pentru a putea face acest lucru este reprezentata de seifuri agrementate antiefractie.
In primul rand designul este modern si se va potrivi oriunde. Se adauga certificarea impotriva efractiei, dublata de o constructie solida, dar si spatiul generos din interior ce ajuta la o mai buna organizare.
 

Ce poate fi stocat in seifuri agrementate antiefractie?

Paradoxal, raspunsul la aceasta intrebare il detin chiar utilizatorii. Fie ca vorbim despre seifuri agrementate antiefractie ce sunt folosite in mediul rezidential, fie ca ne referim la seifuri agrementate antiefractie ce sunt amplasate in cladiri de birouri sau sedii ale unor firme, siguranta pe care o primesc obiectele de valoare din interior, poate fi privita ca un numitor comun.
Totodata, certificarea EN 14450 clasa S2 pentru protectie impotriva efractiei face ca orice tentativa de furt sa fie sortita esecului. in plus, tot la capitolul securitate se adauga peretii dubli, precum si corpul construit din placi de otel si material ignifug, pentru a rezista si la foc.
 

Ce sistem de inchidere au aceste seifuri agrementate antiefractie?

In functie de model si preferinte, utilizatorii pot opta pentru doua tipuri de inchidere. Astfel, exista seifuri agrementate antiefractie cu inchidere cu cheie (K) sau electronica (E).
Ca detaliu, modele de seifuri agrementate antiefractie electronice beneficiaza si de iluminare LED.
 

Seifuri agrementate antiefractie cu spatiu generos la interior

De exemplu, daca avem de a face cu seifuri agrementate antiefractie pentru mediul rezidential se poate opta pentru rafturi multiple astfel incat organizarea obiectelor de valoare sa fie facuta mult mai eficient. Pe un raft pot fi pastrate economiile, cardurile de credit sau cecurile, iar pe un altul pot fi puse bijuteriile sau documentele importante.
Corpul solid al acestor seifuri agrementate antiefractie, precum si rezistenta la flacari vor face in asa fel incat siguranta lucrurilor pastrate in interior sa fie garantata in orice situatie.