Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Dulap acte si documente Archive Cabinet CHUBB seif business cu rezistenta la foc

4,085.50 RON
1115002101
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Descriere dulap acte si documente Archive Cabinet CHUBB seif business cu rezistenta la foc

Cu un dulap acte si documente Archive Cabinet CHUBB seif business cu rezistenta la foc, puteti fi siguri ca dosarele de la serviciu va sunt pastrate in cele mai sigure conditii! Actele si documentele importante pe care le stocati la birou vor fi tinute departe de accesul persoanelor neautorizate, cu ajutorul dulapului metalic modern, care se potriveste in orice incapere. Acest dulap acte si documente Archive Cabinet CHUBB seif business cu rezistenta la foc are proprietatile unui seif si poate fi ancorat cu usurinta in podea. Cutia de stocare a actelor este caracterizata de o securitate imbunatatita, mai ales datorita constructiei cu perete dublu pe care o are, dar si prezentei materialului special cu care este captusit peretele, si care prezinta rezistenta la foc.

Cod: 1115002101

Caracteristici dulap acte si documente Archive Cabinet CHUBB seif business cu rezistenta la foc

•  Design modern pentru a se potrivi oricariu mediu de birou;
•  Securitate imbunatatita: constructii cu perete dublu, material special de bariera rezistent la foc;
•  Ancorare in puncte de baza pentru fixarea in podea;
•  Capacitate mare de stocare;
•  Certificare EN 1300, blocare cu cheie clasa A;
•  Capabilitate de montare larga pentru a se potrivi cu o varietate de cerinte de stocare: rafturi detasabile, compartiment cu incuietoare.

 

 

Siguranță fără riscuri cu dulap acte și documente


Este extrem de important să conștientizăm faptul că documentele importante au nevoie de o protecție suplimentară. Actele de la locuință, mașină sau chiar actele personale trebuie să primească ceva mai multă atenție și implicit să fie păstrate într-un loc sigur.


Există soluții profesionale pentru a putea face acest lucru? Și dacă da, ce oferă acestea?


Tehnologia a avansat suficient de mult, astfel încât chiar și în această ramură ce răspunde de securizarea documentelor fizice să existe soluții viabile și fiabile în același timp. Un dulap acte și documente este exemplul perfect. Acest element este foarte folositor pentru orice casă sau chiar firmă deoarece oferă cam tot ce aveți nevoie de la o soluție de securitate pentru documente și acte.


Dulap acte și documente: vreau să știu mai multe detalii

Pe piață, în acest moment există o gamă largă din care puteți alege exact soluția care vă este cel mai de folos. Diferențierea între un tip de dulap acte și documente și un altul se face atunci când vine vorba de materialul folosit la construirea acestuia, gradul de rezistență pe care îl oferă, marimea sau certificarile de care beneficiază.

Cât de importantă este o certificare pentru un dulap acte și documente?

Ei bine, o certificare poate fi privita ca o garanție a calității. În funcție de cum este construit un dulap acte și documente și cât de rezistent este în caz de efracție, de exemplu, acesta va primi o certificare. Toate acestea sunt determinate în urma unor teste riguroase.

În plus, există dulapuri care sunt certificate și împotriva focului, adică sunt capabile să păstreze documentele și actele din interior intacte chiar și în cazul unui incendiu.

Ce alte detalii mai trebuie să știu când aleg un dulap acte și documente?

În primul rând, trebuie identificați exact nevoile pe care le aveți. Este nevoie de un dulap acte și documente acasă sau la firmă? Unde anume urmează să fie montat?

Este eviedent că astfel de dulapuri au diferite dimensiuni și implicit modalități diferite de montare. Unele pot fi încastrate în perete și astfel pot fi ușor de ascuns de ochii străinilor, iar altele pot fi ancorate direct în podea.

La toate acestea se adaugă un sistem de închidere eficient. Din fericire și la acest capitol aveți de unde să alegeți. De la sisteme mecanice cu cheie și până la cele cu cifru, toate au un element în comun, și anume siguranța documentelor personale.