Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Dulap antifoc clasificator documente pentru birouri Binder File CHUBB

8,226.00 RON
1066002031
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Descriere dulap antifoc clasificator documente pentru birouri Binder File CHUBB

Dulapul antifoc clasificator documente pentru birouri Binder File CHUBB va ofera oportunitatea de a va pastra in ordinea corespunzatoare toate actele si dosarele cu documente importante pe care le folositi la locul de munca. Mai mult de atat, toate aceste acte vor fi pastrate in siguranta in dulapul metalic construit special pentru a rezista in conditiile unui incendiu. Dulapul antifoc clasificator documente pentru birouri Binder File CHUBB este dotat cu o izolatie menita sa pastreze hartia intacta, in cazul izbucnirii unui incendiu. Acesta are o capacitate de stocare maximizata si poate fi usor de montat. Dulapul metalic se inchide cu cheie, avad incuietori echipate standard, de inalta securitate. Dulapul antifoc clasificator documente pentru birouri Binder File CHUBB este fabricat dupa normele ISO 900A pentru sistemele de management al calitatii si dupa normele ISO 14001 pentru sistemele de management de mediu.

Cod: 1066002031

Caracteristici dulap antifoc clasificator documente pentru birouri Binder File CHUBB

•  Seifuri certificate UL Clasa de protectie 350 anduranta, timp de pana la 2 ore;
•  Protectie izolatie intre setrare pentru o rezistenta sporita la foc;
•  Functionare confortabila pentru accesul complet la sertar cu cursoare de otel si protectie impotriva incendiilor activata ce indata ce usile sunt impinse-inchise;
•  Capacitate de stocare maximizata chiar si in birourile aglomerate;
•  Incuietori echipate standard de inalta securitate;
•  Fabricate in conformitate cu ISO 900A pentru sistemele de management al calitatii si ISO 14001 pentru sistemele de management de mediu.