Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Dulap documente clasificate cu rafturi metalice Delphinus7 36107 TRZ

3,583.07 RON
36107 TRZ
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Prezentare dulap pentru documente clasificate cu rafturi metalice Delphinus7 TRZ

Acest dulap cu rafturi metalice trebuie sa evite in primul rand pierderile irecuperabile ale proprietatii valoroase si informatiilor dumneavoastra importante. Va ajuta sa tineti departe de ochii persoanelor neautorizate obiecte si documente importante (contracte, facturi, stampile) sau bani si alte valori ca depozite intermediare. Are 3 rafturi ajustabile si unul fix si se inchide in 5 puncte si 3 directii. Dulapurile de acte si documente sunt acele seifuri care pot pastra arhive de dosare in institutii sau in firme.

 

Caracteristicile tehnice ale dulapului pentru documente clasificate cu rafturi metalice Delphinus7

Dulapul pentru documente cu rafturi metalice este produs intr-o paleta larga si face posibila pastrarea documentelor in siguranta. Avand o masa de 100 kg prin urmare nu necesita spatiu foarte mare de depozitare si datorita proiectarii practice a devenit foarte repede preferatul institutiilor si a persoanelor fizice. Actioneaza pe baza unei chei si usa confera o siguranta mai mare impotriva spargerilor prin fortare. Pe spatele dulapului sunt gauri pentru fixare avand scopul de a pastra in siguranta informatiile. Dulapurile au aceleasi proprietati cu ale seifurilor.

 

Caracteristicile tehnice secundare ale dulapului pentru documente clasificate cu rafturi metalice Delphinus7 TRZ

 

IDH

Denumire seif

Dimensiuni exterioare (mm)

IxAxL

Greutate

(kg)

36107


Delphinus7 - TRZ

1300x1180x440

100

 

Alte detalii despre dulapul pentru documente clasificare cu rafturi metalice Delphinus7 TRZ

Optiuni: 

  • Marimi unicat la comanda;
  • Culoare conform paletei de culori RAL;
  • Interiorul creat la cerere;
  • Rafturi suplimentare (fata de cele standard);
  • Raft intarit (sarcina suportata pana 300 kg);
  • Fanta pentru introducerea banilor;
  • Agatatoare pentru lacat;
  • Incuietoare electronica.

 

Certificari:

  • Certificari MABISZ "A".

 

Accesorii:

  • 3 rafturi ajustabile si unul fix;
  • Suruburi de ancorare pentru fixare;
  • 2 chei.

 

Caracteristici:

  • Incuietoare categoria "A" intarita contra atacurilor prin gaurire;
  • Incuietoare in 5 puncte, 3 directii, cu bolturi de otel de 22 mm;
  • Peretele dublu si intarit al usii confera o siguranta mai mare impotriva spargerilor prin fortare;
  • 3 rafturi ajustabile si unul fix;
  • Pentru o siguranta sporita spatele dulapului este prevazut cu gauri pentru fixare.

 

Tratament de suprafata:

  • Acoperire cu vopsea sintetica cu tehnologie ecologica.

 

Delphinus7 TRZ, un dulap pentru documente cu grad sporit de siguranta

Cand vine vorba despre siguranta documentelor importante, trebuie acordata mereu o importanta deosebita. Siguranta eficientăa acordata documentelor de mare valoare va reprezenta mereu un plus de profesionalism.

Dulapul pentru documente Delphinus7 TRZ va contribui la evitarea, in primul rand, a pierderilor irecuperabile ale proprietatilor valoroase si a informatiilor ce pot figura in documente importante.

Un dulap pentru documente Delphinus TRZ este perfect pentru firme sau locuinte

Pentru a putea avea garanția ca documentele importante se afla in deplina siguranta puteti apela cu incredere la un dulap pentru documente. Dulapul pentru documente Delphinus TRZ reprezinta solutia ideala atat pentru firma, cat si pentru propria locuinta.

Dulapul pentru documente Delphinus TRZ va ajuta sa tineti departe de ochii si maâinile persoanelor neautorizate obiecte si documente importante, precum: contracte, facturi, stampile, bani sau orice alt fel de bunuri de valoare astfel incat să poata fi evitate situatiile neplacute.

De ce sa alegi un dulap pentru documente certificat MABISZ "A"?

Certificarile reprezinta un criteriu extrem de important in momentul achizitionarii unui dulap pentru documente. Acestea ofera garantia că respectivul dulap a trecut cu brio toate testele de siguranta si indeplineste parametri optimi.

Dulapul pentru documente Delphinus7 se bucura de certificare MABISZ "A", lucru ce garanteza faptul ca siguranta este elementul cheie in jurul caruia a fost construit acest dulap.  

Incuietoarea de categoria "A" intarita contra atacurilor prin gaurire este sigura in caz de spargere

Incuietoarea joaca un rol foarte important in constructia acestui dulap pentru documente. Aceasta face parte din categoria "A" si este intarita contra atacurilor prin gaurire. De asemenea prezinta o siguranta sporita in caz de spargere. Functioneaza pe baza unei chei, lucru ce faciliteaza manevrabilitatea dulapului pentru documente de catre utilizator.

Inchiderea se face in 5 puncte, 3 directii cu ajutorul unor bolturi de otel de 22 de mm. La o siguranta sporita contribuie de asemenea si constructia solida a dulapului. Peretele dublu si întarit al usii confera o siguranta mai mare impotriva spargerilor prin fortare.

Am achizitionat acest Dulap documente pentru scoala pe un proiect cu finantare europeana, e foarte spatios si acum pastram toate fisierele in sigurata.
Lasa o recenzie