Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Dulap de valori antifoc cu rezistenta 60 de minute la incendiu Indigo VTB

4,129.00 RON
Indigo VTB
Momentan Indisponibil
 • Pinterest

Descriere fisete acte antifoc cu rezistenta 60 de minute la incendiu Indigo VTB

Cu un nivel ridicat de rezistenta la foc si la jafuri, dulapul de valori antifoc Indigo VTB asigura o protectie garantata pentru bunurile valorice depozitate. Acest dulap este testat, dupa o ora lasat in foc temperatura din interior ramane sub 170 grade Celsius pentru a proteja documentele pretioase si lucrurile de valoare impotriva incendiului. Dulapul de valori antifoc cu rezistenta 60 de minute la incendiu Indigo VTB este fabricat dintr-un finisaj de inalta calitate si durabilitate, rezistent la zgarieturi si de asemenea structura externa dispune de vopsea electrostatica aplicata pe toate fetele. Acest dulap de valori antifoc cu rezistenta 60 de minute la incendiu este alegerea ideala pentru depozitarea in siguranta a tuturor bunurilor si obiectelor de valoare, iar greutatea admisa este de 40 de kilograme.

COD: Indigo VTB

 

Caracteristici tehnice ale fisetelor de acte antifoc cu rezistenta 60 de minute la incendiu Indigo VTB

 • Greutate admisa: 40 kg;
 • Timp de rezistenta la temperatura maxima:  1 ora;
 • Culori disponibile: gri.

 

Dotari ale fisetelor de acte antifoc cu rezistenta 60 de minute la incendiu Indigo VTB

 • Sistem de inchidere de urgenta de inalta siguranta;
 • Sistem de inchidere cu cheie zimtata;
 • Rezistent la cele mai inalte temperaturi de ardere;
 • Finisaj rezistent la zgarieturi de inalta calitate si cu durabilitate;
 • Sertare reglabile;
 • Vopsea electrostatica aplicata pe toate fetele;
 • Finisaj cromat mat.

 

Cod

Model

Dimensiuni exterioare (mm)

Greutate (kg)

Pret (RON)

10518

Indigo 2

769x559x811

210

4129

10519

Indigo 3

1116x559x811

285

6110

 

Alege fisete acte antifoc pentru bunurile firmei in caz de incendiu

In orice firma sau institutie exista bunuri de valore care au nevoie de o protectie suplimentara impotriva pericolelor de orice natura. Fie ca ne referim la furturi si spargeri sau chiar la inciendii, bunurile de pret ale firmei trebuie sa ramana in deplina siguranta.

O excelenta modalitate de a face acest lucru consta in achizitionarea unor fisete acte antifoc, ce au capacitatea de a mentine in siguranta bunurile firmei chiar si in cele mai extreme conditii, precum sunt incendiile.

Focul nu iarta niciun obiect de pret: zilnic ard din temelii locuinte si sedii!

Tot mai des vedem la televizor stiri despre evenimente tragice care au in prim plan incendiile. Acestea pot avea urmari devastatoare in anumite situatii. Bunurile de pret pot fi distruse in totalitate si astfel firma sa aiba extrem de mult de suferit.

Aceste fisete acte atifoc pot rezolva aceasta problema, datorita constructiei lor solide si de inalta calitate. Cu un nivel ridicat de rezistenta la foc si la jafuri, fisetul acte antifoc Indigo VTB asigura o protectie garantata pentru bunurile valorice depozitate inauntrul acestuia.

O firma are nevoie de fisete acte antifoc pentru a-si proteja contractele sau banii

Printre cele mai importante bunuri de valoare ce se gasesc in cadrul unei firme putem enumera contracte, documente sau bani. Acestea au nevoie de o protectie corespunzatoare pentru a se evita distrugerea lor. O neglijenta in acest segment poate conduce la pierderea increderii in firma respectiva din partea partenerilor sau clientilor.

Aceste fisete acte atifoc Indigo VTB sunt fabricate dintr-un finisaj de inalta calitate si durabilitate, rezistent la zgarieturi si, de asemenea, structura externa dispune de vopsea electrostatica aplicata cu atentie pe toate fetele.

Opteaza pentru fisete acte antifoc cu sistem de inchidere de urgenta de inalta siguranta

Sistemul de inchidere reprezinta un alt aspect important care contribuie extrem de mult cand vine vorba de mentinerea securitatii bunurilor de valoare. Fara un sistem de inchidere eficient, bunurile depozitate pot fi in pericol.

De exemplu, aceste fisete acte antifoc Indigo VTB beneficiaza de un sistem de inchidere de urgenta de inalta siguranta pe care va puteti baza in orice situatie. Inchiderea se face cu ajutorul unei chei zimtate. De asemenea, fisetele acte antifoc Indigo VTB poate rezista la un incendiu timp 60 de minute, temeperatura din interior reusind sa ramana sub 170 de grade.

Ma asteptam sa fie un dulap de valori greu, si asa si a gost. Hotii vor fi dezamagiti cand va vedea cat de greu este :D....
Lasa o recenzie