Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Salvati 12%

Dulap pentru 5 arme de vanatoare Cassiopeia 5 Standard 41105 TRZ

Pret vechi: 956.19 RON
839.00 RON
Discount: 117.19 RON (12%)
41105 TRZ
Momentan Indisponibil
 • Pinterest

Prezentare dulap pentru arme de vanatoare Cassiopeia 5 Standard

Dulapul de arme Cassiopeia 5 Standard se poate utiliza pentru pastrarea a 5 arme cu gloante sau alice si a accesorilor pentru vanatoare. Acesta nu este doar o obligatie ci si o necesitate atunci cand detineti una sau mai multe arme de foc. Prin achizitionarea unui dulap sigur veti preintampina accidentele neprevazute provocate de accesul la arme a persoanelor neautorizate hoti, copii, musafiri, membri ai familiei. Are locaj de munitii separat, echipat cu caseta de munitie cu inchidere separata si se inchide in 3 directii.

 

Caracteristicile tehnice ale dulapului pentru arme de vanatoare Cassiopeia 5 Standard

Dulapul arma cu caseta pentru munitie este un dulap metalic sigur pentru protectia familiei tale la accidente. Dimensiunile si forma casetei pentru munitie permite pastrarea munitiei in cutii sau in cartusiera si marginea ridicata a acesteia impiedica rostogolirea munitiei din caseta, prevenind astfel eventualele accidente. Usa este protejata contra deschiderii prin fortare si cheia nu se poate scoate din broasca in stare deschisa.

 

Caracteristicile tehnice secundare ale dulapului pentru arme de vanatoare Cassiopeia 5 Standard

 

IDH

Denumire  seif

Dimensiuni exterioare (mm)

IxAxL

Greutate (kg)

41105

Cassiopeia 5 Standard - TRZ

1500x376x260

25

 

Alte detalii despre dulapul pentru arme de vanatoare Cassiopeia 5 Standard

Caracteristici:

 • Spatiu pentru depozitarea a 5 arme;
 • Caseta cu incuietoare separata pentru pastrarea munitiei;
 • Marginea ridicata a casetei impiedica rostogolirea munitiei si previne eventualele accidente;
 • Datorita fabricatiei, reazemul pentru pusti din burete permite si pastrarea pustilor cu luneta;
 • Incuietoare de siguranta, nu permite scoaterea cheii in pozitie deschisa a usii;
 • Mecanism de inchidere in 3 puncte si 3 directii;
 • Usa proiectata astfel incat sa reziste eventualelor atacuri;
 • Pentru o depozitare sigura, spatele dulapului este prevazut din fabricatie cu gauri pentru fixare;
 • Inaltimea maxima a armelor: 1250 mm;
 • Dulapul de arme Cassiopeia 5 Standard a fost testat.

Accesorii:

 • 2 x 2 chei;
 • Suport pentru acte de vanatoare, permis de arme;
 • Burete;
 • Reazem din burete pentru arme;
 • Suruburi si dibluri pentru fixare.

Optiuni:

 • Proiectare unica la interior;
 • Culoare conform paletei de culori RAL;
 • Dimensiuni unice fata de standard;
 • Inchidere electronica.

Tratament de suprafata: 

 • Acoperire cu vopsea sintetica cu tehnologie ecologica.

 

Pasionat de vanatoare? Nu uita ca iti trebuie un dulap pentru arme de vanatoare!

Vanatoarea reprezinta o pasiune foarte des intalnita, insa inainte de a va apuca de vanat trebuie sa fiti constient de toate responsabilitatile pe care sunteti obligati sa le respectati cu strictete. Sau poate sunteti doar un pasionat de arme caruia ii place sa colectioneze cele mai deosebite modele. Indiferent de situatie, trebuie sa respectati anumite reguli.

Legea va obliga sa tineti toate armele de foc indiferent de felul acestora, de marime sau calibru, inchise intr-un dulap special conceput pentru asa ceva. Un dulap pentru arme de vanatoare reprezinta solutia ideala pentru a depozita armele in siguranta, departe de mainile unor persoane neautorizate.

Familia ta poate fi in pericol daca nu iti tii in siguranta armele!

Siguranta familiei este intotdeauna pe primul plan si tocmai de accea este important sa luati masurile necesare astfel incat sa nu existe situatii neplacute. Auzim tot mai des la televizor sau radio stiri despre accidente ce au ca punct de pornire nerespectarea legii in ceea ce priveste modalitatea de depozitare a armelor de foc si a armamentului.

Dulapul pentru arme de vanatoare Cassiopeia 5 Standard 41105 TRZ este un dulap metalic sigur ce va preveni folosirea armelor de catre persoane neautorizate. Dimensiunile si forma casetei pentru munitie permite pastrarea munitiei in cutii sau in cartusiera. Marginea ridicata a acesteia impiedica rostogolirea munitiei, prevenind astfel eventuale accidente care ar putea pune in pericol membri familiei.

Alege un dulap pentru arme de vanatoare cu inchidere sigura

Acest dulap pentru arme de vanatoare Cassiopeia 5 Standard 41105 TRZ este special conceput pentru a putea face fata diverselor situatii care pot aparea. Usa este protejata impotriva deschiderii prin fortare. De asemenea, cheia nu poate fi scoasa din broasca in momentul in care usa este deschisa.

Pentru o mai buna siguranta a armelor care sunt depozitate in interiorul dulapului, mecanismul de inchidere este prevazut sa se inchida in 3 puncte, repsectiv 3 directii. In acest fel, se vor evita eventuale situatii care pot conduce la accidente tragice.

Este indicat sa optezi pentru un dulap pentru arme de vanatoare care are in interior spatiu destinat depozitarii munitiei

Spatiul din interiorul acestor dulapuri metalice pentru arme cu caseta pentru munitie Cassiopeia 5 Standard 41105 TRZ permite o organizare foarte eficienta a armelor si munitiei. Datorita tehnologiei de fabricatie, reazemul pentru pusti din burete permite si depozitarea pustilor cu luneta. Totodata in interior este prevazuta o caseta speciala cu incuietoare separata, destinata pentru pastrarea munitiei.

Cassiopeia 5 Standard 41105 TRZ: un dulap pentru arme de vanatoare sigur si accesibil!

Acest dulap pentru arme de vanatoare Cassiopeia 5 Standard 41105 TRZ reprezinta o alegere ideala pentru a va depozita in siguranta armele de foc. Raportul calitate-pret este unul excelent, fapt pentru care o investitie in acest dulap pentru arme de vanatoare reprezinta mai mult decat o alegere inteleapta.

 

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie