Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Dulap pentru armament de vanatoare Big For

328.10 RON
45105 TRZ
in stoc
+
  • Pinterest

Prezentare dulap cartuse arme de vanatoare Big For

Dulapul pentru armament de vanatoare Big For este recomandat acelor persoane care doresc sa depoziteze in siguranta orice fel de munitie. Este executat conform normelor specifice din tarile UE si se fixeaza in podea si perete. Cantareste doar 5.5 kg, se inchide mecanic cu broasca de siguranta si are peretii simpli. Acest model este de dimensiuni mai mari decat restul si permite depozitarea munitiei aferente.

 

Caracteristicile tehnice ale dulapului cartuse arme de vanatoare Big For

Acest seif permite pastrarea in conditii de siguranta a munitiilor de orice fel. Este echipat cu 2 rafturi, suruburi si dibluri pentru fixare. Se pot comanda ulterior 2 buc chei la caseta pentru munitii pe baza numerotarii. Corespunde prevederilor legale si este acoperit cu vopsea sintetica cu tehnologie ecologica.

 

Caracteristicile tehnice secundare ale dulapului cartuse arme de vanatoare Big For

 

IDH

Denumire  seif

Dimensiuni exterioare (mm)

IxAxL

Greutate (kg)

45105


Big For - TRZ

270x376x260

5.5

 

Alte detalii despre dulapul cartuse arme de vanatoare Big For

Accesorii:

  • 2 chei numerotate;
  • Suruburi si dibluri pentru fixare;
  • 2 rafturi.

Optiuni:

  • Culoare conform paletei de culori RAL;
  • Dimensiuni unicat, la comanda.

Tratament de suprafata: 

  • Acoperire cu vopsea sintetica cu tehnologie ecologica.

 

Fa o singura investitie! Alege un dulap cartuse arme de calitate

Armele de foc reprezinta o responsabilitate enorma si tocmai de aceea este important ca odata cu achizitionarea unui echipament ce cuprinde arme de foc si munitia necesara acestora, sa va asigurati ca respectati intocmai legea in vigoare.

Legea in vigoare precizeaza faptul ca orice arma de foc, precum si munitia trebuie tinute inchise sub cheie. In acest fel se vor evita eventualele accidente neplacute care se pot solda cu victime in cel mai rau caz. Un dulap cartuse arme reprezinta o investitie inteleapta care va va ajuta sa depozitati cartusele in deplina siguranta si in conformitate cu legea.

Armele de foc au nevoie de un dulap port-arme adecvat

Datorita dimensiunilor si proiectarii sale practice, acest dulap cartuse arme  Big For este ideal pentru pastrarea mai multor tipuri de munitie. Dulapul  Big For este prevazut cu doua compartimente foarte bine structurate astfel incat sa faciliteze organizarea cartuselor in functie de propriile criterii.

Constructia acestui dulap cartuse arme  Big For este una solida ce are la baza tabla din otel inoxidabil, iar inchiderea este una extrem de sigura si de tip mecanic. Astfel, dulapul se incadreaza in orice criterii, insa cel mai important este faptul ca acesta corespunde prevederilor legale.

Cartusele si munitia trebuie ferite de umiditate si de mainile persoanelor neautorizate

Asa cum se intampla si in cazul armelor de foc, cartusele la randul lor trebuie tinute intr-un mediu ferit de umiditate si intr-un loc in care persoanele autorizate sa nu beneficieze de acces. In acest fel se vor evita accidente care pot avea uneori consecinte deosebit de grave.

Acest dulap cartuse arme va permite sa depozitati inauntrul sau munitia pentru armele pe care le detineti  intr-un mod organizat si in care acestea sa fie ferite de umezeala sau alte elemente ce pot contribui la degradarea acestora.

Alegi un dulap cartuse arme compartimentat si economisesti bani 

Acest dulap cartuse arme Big For este excelent compartimentat, acest lucru reusind sa contribuie la o usoara manevrabilitate a munitiei depozitate inauntrul acestuia. Este echipat cu 4 rafturi si este acoperit cu vopsea sintetica ce are la baza sa tehnologie ecologica. Dulapul Big For reuseste prin caracterul sau practic sa satisfaca pretentile celor mai multi vanatori iscusiti si totodata corespunde intocmai cu prevederile legale.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie