Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Dulapuri pentru documente cu amprenta digitala

4,296.83 RON
4460.TR
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

CARACTERISTICI:

Dulapuri de siguranta pentru arme.
Structura din otel la norma UNI EN 10130. Peretii 2 mm. grosime. Unghiurile tesite antiabraziune. Doua gauri pe partea posterioara a dulapului pentru fixarea la perete.

Usa intarita pe cele 3 laturi, substituibila; cu partea balamalelor sub rama impotriva spargerii. Butonul este raportat la rupere programata cu miezul din otel acoperit cu plastic (in cazul in care este fortat mecanismul acestuia nu este afectat fiind daunat doar invelisul butonului din plastic). Cititorul de amprente digitale are rolul de a usura utilizarea si se afla situat intr-o masca. Accepta pana la 3 amprente digitale, ce se pot memora in 3 pozitii diferite ale memoriei, din care una numita Master, controleaza celelalte 2. Partea interioara a usii este din otel. Deschiderea de urgenta se face cu cheie cu profil special (2 in dotare).

Bolturi de zavoare din otel, rotative antitaiere:
2 orizontale de 22 mm. si 2 verticale de 22 mm.

Amprentele digitale au o caracteristica unica a fiecarui individ si nu se schimba niciodata: pentru aceste motive sunt considerate modalitatea absoluta de a identifica individul. Identi-Touch recunoaste amprentele digitale prin trecerea degetului deasupra cititorului (aparatului de citit), fara necesitatea de cheie sau de a tine minte codurile. Datorita tehnologiei utilizate, cititorul garanteaza o siguranta maxima imaginii amprentei digitale.

Are 4 rafturi fiecare suporta o greutate pana la 15 kg, ce pot fi pozitionate la alegere

OPTIONAL:
La cerere: dulapul de siguranta vopsit cu o tehnica inovativa brevetata ce garanteaza un elegant efect lemn (de adaugat .L la sfarsitul codului articol)

Cutie de valori dotata de cilindrul Viro din alama nichelata cu 5 pistoane, 2 chei in dotare si rafturi cu dimensiuni adaptate pentru pc portabil si dosare (Set rafturi  confectionat separat).

Cu semnale acustice si vizibile, pe usa este aplicata o eticheta cu instructiunide utilizare. Placa electronica are un consum minim. Alimentarea interna se face cu  4 baterii alcaline de 1,5V. Cu LED ce indica operatii corecte sau gresite si semnal acustic pentru baterii descarcate. Memoria nu este volatila: absenta bateriilor nu sterge amprentele digitale memorate.

Seifuri pentru arme.

DULAP ELECTRONIC PENTRU DOCUMENTE IDENTI-TOUCH
Art. Nr. Dotat cu Masuri externe
h. x l. x profunzime
 cm.
Masuri interne
h. x l. x profunzime
cm.
Greutate  unitara
 Kg.
Volum ambalaj
 m3
Pret euro cu TVA!

4460.TR
4 rafturi 150x53,6x38 129x53,2x32,5 84,6 0,46 954.85

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie