Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Dulapuri pentru pusti de vanatoare Gebeleizis BRD

20,355.84 RON
030.50.00.000
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Descriere generala dulapuri pentru arme si munitie de vanatoare Gebeleizis BRD

Dulapurile pentru pusti de vanatoare din seria Gebeleizis BRD sunt in mod clar niste articole de prestigiu, care vizeaza in mod special asigurarea unei calitati si stil de neegalat, desigur, dupa ce a indeplinit toate standardele de siguranta. Aceste dulapuri pentru pusti imbina cu succes un design rafinat cu rezistenta  extrema.

Aceste dulapuri pot fi folosite atat pentru depozitarea si pastrarea in siguranta a pustilor de vanatoare, cat si pentru protejarea impotriva efractiei a obiectelor de valoare. Designul deosebit ale acestor dulapuri pentru pusti de vanatoare este completat de captuseala interioara dintr-un material pretios, avand culoarea sampaniei, care aduce un plus de rafinament, mecanismele unei inchizatori automate si finisajele placate cu aur.

 

Detalii tehnice – dulapuri pentru arme si munitie de vanatoare Gebeleizis BRD

  • Balamale anti-rupere;
  • Otel pe baza de mangan pentru protectia mecanismelor;
  • Inchizatoare electronica este certificata cu standardul EN 1300 (Clasa B);
  • Disponibile, la cerere, rafturi aditionale;
  • Culorile pe care sunt disponibile: RAL3007, RAL 6009 si RAL 9004.

 

Tabel pentru dulapuri pentru arme si munitie de vanatoare Gebeleizis BRD

 

Cod Model dulap arme si munitie Tip inchizatoare Dimensiuni exterioare HxWxD (mm) Greutate (kg) Rafturi (nr.)
Suport pusti (nr.)
030.50.00.000 Gebeleizis 610/E BRD Electronica 1480 x 610 x 450 300 1 6
030.48.00.000 Gebeleizis 740/E BRD Electronica 1480 x 470 x 610 400 1 12

 

Tabel pentru accesorii aditionale pentru dulapuri Gebeleizis BRD pentru arme si munitie de vanatoare

 

Accesorii Pret (Lei)
Raft aditional pentru Gebeleizis 610/E BRD 2008.80
Raft aditional pentru Gebeleizis 740/E BRD 2276.64

 

Pune pret pe siguranta celor dragi cu dulapuri pentru arme si munitie

Unul dintre cele mai importante aspecte pentru o persoana este reprezentat de siguranta celor dragi. In cazul in care intr-o locuinta exista una sau mai multe arme de foc, acestea conform legii trebuie inchise sub cheie. Prin acest lucru se vor evita situatile in care membri familiei pot fi pusi in pericol si nici nu va exista acces pentru persoanele neautorizate.

O modalitate la indemana oricarui pastionat de arme pentru a face aceasta depozitare sigura este reprezentata de achizitionarea unor dulapuri pentru arme si munitie. Acestea vor pastra in mod corespunzator atat armele, cat si munitia necesara acestora.

Alege dulapuri pentru arme si munitie

Cand vine vorba de alegerea unui dulap pentru arme si munitie trebuie luate in calcul mai multe aspecte. Printre acestea se numara tipul de certificare pe care acestea le au. Certificarile garanteaza calitatea unor dulapuri pentru arme si munitie.

De exemplu, aceste dulapuri pentru arme si munitie Gebeleizis BRD se bucura de certificat EN 1300 (Clasa B) pentru inchizatoarea electronica.

Un dulap pentru arme si munitie cu design deosebit

Un alt aspect important pe care trebuie sa il luati in calcul in momentul achizitionarii unor dulapuri pentru arme si muniti este dat de design-ul acestuia. Un aspect de metal va face foarte grea misiunea de a-l integra in propria locutina.

Insa cand vine vorba de design, aceste dulapuri pentru arme si munitie Gebeleizis BRD au un aspect ultra-modern.

In dulapurile pentru arme si munitie poti depozita intre 6 sau 12 pusti

Numarul de arme pe care il puteti depozita intr-un dulap pentru arme si munitie variaza de la 6 pusti la 12, in functie de dimensiunea dulapului pentru care se opteaza. Indiferent insa de model, acesta va oferi siguranta si eleganta de care aveti nevoie.

Aceste dulapuri pentru arme si munitie Gebeleizis BRD ofera satisfactii deosebite atat din punct de vedere vizual, cat si din punct de vedere al sigurantei.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie