Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seif antifoc Himal VTB cu cheie cu perete dublu din material ignifug

3,878.00 RON
Himal VTB
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Descriere cutie documente antifoc Himal VTB cu cheie

Seiful antifoc Himal VTB cu cheie de culoare gri este un seif antiincendiu si antiefractie ce respecta standardele europene. Acest seif este ideal pentru depozitarea banilor, a actelor personale, a documentelor importante sau a oricaror altor obiecte de valoare deoarece prezinta o inalta siguranta si rezistenta la foc, dar si la orice tentativa de furt. Seiful antifoc Himal VTB cu cheie prezinta izolatie antifoc pe intreg perimetrul usii, perete dublu din material ignifug iar balamalele externe sunt rezistente la 180 de grade Celsius. Acest seif mecanic antifoc reprezinta cea mai buna metoda de a pastra in siguranta bani, bijuterii pretioase, monede rare sau alte tipuri de colectii, fara grija ca acestea sa fie furate sau incendiate.

COD: Himal VTB

 

Caracteristici tehnice ale cutiei pentru documente antifoc Himal VTB cu cheie

  • Grosimea totala a usii: 60 mm;
  • Prezinta perete dublu din material ignifug
  • Culori disponibile: gri.

 

Dotari ale cutiei documente antifoc Himal VTB cu cheie

  • Sistem de inchidere de urgenta de inalta siguranta;
  • Sistem de inchidere cu cheie;
  • Ofera un nivel ridicat de protectie impotriva incendiilor si a furturilor;
  • Balamane externe rezistente le 180ºC;
  • Prezinta 5 suruburi cu diametrul de 20 mm;
  • Rezistent la cele mai inalte temperaturi de ardere.

 

Cod

Model

Dimensiuni exterioare (mm)

Dimensiuni interioare (mm)

Greutate (kg)

Capacitate (l)

Rafturi (nr.)

Pret (RON)

Himal VTB

Himal 1260

1220x600x520

1082x506x420

71

211

2

3878

 

O cutie documente antifoc, perfecta pentru uzul rezidential

O dovada de profesionalism are la baza prevenirea unor evenimente neplacute care ar putea aduce pagube serioase. De aceea este indicata prevenirea unor astfel de evenimente prin asigurarea bunurilor de valoare din propria locuinta.

Cutia antifoc de documente Himal VTB este capabila sa mentina integritatea bunurilor depozitate in interiorul acesteia in cazul unei spargeri sau chiar in situatii extreme, precum incendiile.

Orice locuinta are documente de pret care trebuie ferite de hoti sau flacari

In orice locuinta exita bunuri de pret pe care le vrem sa le stim in siguranta. Fie ca ne referim la acte, documente, bani, fotografi sau obiecte a caror valoare se dovedeste a fi uneori inestimabila, acestea trebuie sa ramana in siguranta indiferent de situatie.

De exemplu, aceasta cutie documente antifoc Himal VTB ofera un nivel ridicat de protectie impotriva incendiilor si a furturilor. Totodata este capabila sa reziste spargerilor si reuseste sa mentina siguranta bunurilor de valoare.

O cutie documente antifoc, ideala pentru a depozita in siguranta actele sau banii

Aceasta cutie documente antifoc Himal VTB reprezinta alegerea ideala pentru depozitarea in deplina siguranta a tuturor bunurilor si obiectelor de valoare. Sistemul de inchidere de urgenta de inalta siguranta isi face bine treaba si este actionat cu ajutorul unei chei zimtate.

Constructia solida care are la baza materiale de inalta calitate ii ofera capabilitatea de a rezista la foc. Acest lucru se poate dovedi vital in anumite situatii de criza si poate face diferenta cand vine vorba de siguranta actelor importante sau a banilor pana la interventia pompierilor.

Investeste intr-o cutie documente antifoc pictata cu vopsea electrostatica

O investitie intr-o cutie documente antifoc Himal VTB se poate dovedi una dintre cele mai bune decizii. De altfelm acest pas reprezinta mai mult decat o simpla investitie. Reprezinta o dovada de profesionalism si de constientizare a pericolelor care pandesc la orice pas.

Finisajul rezistent la cele mai inalte temperaturi de ardere fac aceasta cutie documente antifoc sa fie foarte usor de integrat in aproape orice colt al casei si sigura in orice situatie.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie