Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seifuri de siguranta certificate antiefractie si antifoc DuoGuard GI CHUBB

4,542.00 RON
1001002601
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere seifuri de siguranta certificate antiefractie si antifoc DuoGuard GI CHUBB

Seifurile de siguranta certificate antiefractie si antifoc DuoGuard GI CHUBB fac parte din clasele 0 si 1 de protectie antiefractie, insa sunt sigure si impotriva incendiilor. Astfel, in ele pot fi stocate fara problema documente importante, deoarece, in cazul producerii unui incendiu, toate actele vor fi pastrate intacte, pana la 60 de minute. Seifurile de siguranta certificate antiefractie si antifoc DuoGuard GI CHUBB au un maner ergonomic si soft-touch si sunt dotate cu doua sisteme de inchidere: unul mecanic (cheie) si unul electronic (cifru). Cutiile de siguranta din aceasta gama pot fi personalizate, in functie de necesitati, cu rafturi demontabile, extensibile, cu sertare extensibile, suporturi magnetice a datelor sau cu rafturi pentru agatat fisiere.

Cod: 1001002601

Caracteristici seifuri de siguranta certificate antiefractie si antifoc DuoGuard GI CHUBB

•  Protectie combinata impotriva efractiei si a incendiilor;
•  Seiful este certificat EN 1143-1, clasele 0 si 1 de protectie antiefractie;
•  Seiful este certificat EN 1047-1, pentru protectia impotriva incendiilor a documentelor de hartie pentru pana la 60 de minute;
•  Protectie 60 P/ Grad I;
•  Maner ergonomic soft-touch pentru confort in utilizare;
•  Noul compozit asigura o protectie dubla, in acelasi timp reducand greutatea totala pentru a minimiza costurile de transport si instalare;
•  Inchidere cu cheie certificare EN 1300, clasa A;
•  Inchidere electronica certificare EN 1300, clasa B;
•  Capabilitati personalizabile pentru capacitate de stocare mare: raft demontabil, raft extensibil, sertar extensibil, compartiment blocabil, suport magnetic a datelor, cadru de suspendare, raft pentru agatat fisiere.

Seif DuoGuard cu inchidere cu cheie Mauer 71111

 

 Seif DuoGuard cu inchidere electronica S&G Titan

 

 

 

Nici focul nu patrunde prin efractie in aceste seifuri!

Poate fi considerata ideala varaianta de securitate care reuseste sa imbine atat rezistenta impotriva efractiei, cat si pe cea impotriva incendiilor. Practic, obiectele de valoare vor trece cu bine de orice incercare si se vor mentine intacte indiferent de sitautii.
Aceste seifuri antiefractie si antiflacari au de partea lor o serie de elemente ce garanteaza calitatea si fiabilitatea pe termen lung. De la structura lor, certificari si pana la sisteme de inchidere eficiente, totul este bine optimizat in asa fel incat problemele sa nu reprezinte o problema.

 

Spune DA pentru seifuri antiefractie si antiflacari certificate!

Este bine de stiut faptul ca aceste seifuri antiefractie si antiflacari reusesc sa obtina certificari doar in urma unor teste riguroase. Astfel, o certificare reprezinta garantia calitatii si rezistentei si este totodata un bun punct de reper in ceea ce priveste siguranta bunurilor de valoare.
Aceste seifuri antiefractie si antifoc sunt certificate EN 1143-1, clasele 0 si 1 de protectie anti-efractie, dar si EN 1047-1 impotriva incendiilor a documentelor de hartie pentru o durata de pana la 60 de minute.

 

Cum recunoastem acele seifuri antiefractie si antiflacari bine construite?

Structura de rezistenta a acestor seifuri antiefractie si antifoc este una foarte buna. Noul compozit folosit asigura o protectie dubla si in acelasi timp este redusa greutatea totala. Acest lucru micsoreaza costurile de transport si instalare.
Tot la acest capitol este important de mentionat si structura interioara a acestor seifuri antiefractie si antifoc care ofera utilizatorilor posibilitatea de a organiza bunurile in mod eficient fara prea mult efort. in functie de nevoi si de locul in care sunt amplasate, aceste seifuri antiefractie si antifoc pot fi personalizate cu o serie de elmente cel putin interesante. De exemplu, raft demontabil, raft extensibil, suport magnetic pentru date, compartiment ce poate fi blocat sau cadru de suspendare.

 

Inchiderea seifurilor antiefractie si antiflacari - un alt punct forte

La fel ca si in cazul celorlalte certificari, si sistemul de inchidere este testat in asa fel incat sa nu existe nicio hiba in segmentul de siguranta.
Asadar, inchiderea cu cheie este certificata EN 1300, clasa A, in timp ce inchiderea electronica beneficiaza de certificare EN 1300, clasa B.

Ai incredere deplina in seifuri antiefractie si antifoc!


Obiectivul principal pentru solutiile de securitate este acela de a pastra integritatea bunurilor de valoare. Astfel, cei care se ocupa de proiectarea de seifuri antiefractie si antifoc tin cont de amenintari, iar gratie tehnologiei, reusesc sa livreze solutii excelente prin care utilizatorii isi pot proteja obiectele de valoare chiar si in fata unor situatii extreme.
Cand spui seifuri antiefractie si antifoc, spui asadar siguranta, utilitate, dar si eleganta. Toate acestea alcatuiesc un intreg pachet fiabil si care se potriveste perfect in orice cadru rezidential sau de afaceri.


Seifuri antiefractie si antifoc pentru bunuri protejate chiar si in caz de incendii

Documente, bani, bijuterii sau medii de stocare media. Acestea sunt doar cateva exemple de obiecte ce pot fi puse intr-unul sau mai multe seifuri antiefractie si antifoc. in felul acesta, utilizatorii pot sta linistiti pentru ca totul va fi sub control.
Foarte important in acest sens este faptul ca aceste seifuri antiefractie si antifoc sunt certificate EN 1143-1 clasele 0, respectiv 1, antiefractie, dar si EN 1047- 1 impotriva incendiilor. Mai exact, aceste seifuri antiefractie si antifoc pot rezista pana la 60 de minute la flacari, iar prin urmare, obiectele depozitate in interior nu vor avea de suferit.

 

La birou sau acasa, aceste seifuri antiefractie si antifoc isi vor face treaba excelent

Utilitatea unei solutii de securitate se poate observa atat pe termen lung, cat si pe termen scurt. Practic, aceste seifuri antiefractie si antifoc contribuie la siguranta casei sau a afacerii inca din primele momente de cand a fost montat.
Manerul este unul ergonomic de tip soft-touch, ceea ce creste confortul de utilizare. in plus, sistemele de inchidere disponibile sunt usor de folosit si certificate la randul lor. inchiderea cu cheie este certificata EN 1300, clasa A, in timp ce cea electronica este certificata EN 1300, clasa B.
La gradul de confort contribuie clar si noul compozit folosit ce asigura o protectie dubla si care in acelasi timp reduce greutate totala a seifurilor. Astfel, daca utilizatorii doresc relocarea acestor seifuri antiefractie si antifoc, nu va fi greu deloc.

 

Interior spatios pentru seifuri antiefractie si antifoc

Nu doar ca interiorul este unul generos, dar aceste seifuri antiefractie si antifoc sunt personalizabile si pot fi dotate cu o multime de accesorii utile. De exemplu, raft demontabil, raft extensibil, suport magnetic a datelor, sertar extensibil, cadru de suspendare, raft pentru agatat sau compartiment ce poate fi blocat.