Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seifuri electronice antifoc executie grea Krystal MK 60 ELB DBR

2,338.02 RON
KrystalMK60ELBDBR
in stoc
+
 • Pinterest

Scurta descriere seif antifoc electronic MK 60 ELB DBR

Seifurile antifoc va ofera siguranta banilor, a documentelor si a obiectelor pe care le aveti depozitate in interior impotriva incendiului. Seifurile electronice de executie grea au avantajul ca securitatea lor consta in mecanismul de inchidere cu cifru si deschiderea acestuia prin tastarea combinatiei de cifre. Acestea sunt testate antiefractie, fiind seifuri certificate EN 14450 standard S2. Acest lucru va garanteaza calitatea seifului si faptul ca bunurile sunt pastrate in siguranta.

 

Prezentare specifica seif antifoc electronic Krystal

 • Seifurile electronice sunt testate antiefractie si sunt antiincendiu. Standard antiefractie EN 14450 S2.
 • Seifurile sunt construite cu pereti dubli.
 • Grosimea portii este de 53 mm.
 • Seifurile sunt echipate standard cu inchizatoare perete dublu.
 • Seifurile sunt cu inchidere electronica.
 • Deschiderea usilor seifurilor se face la 180°.
 • Inchidere pe 4 parti.
 • Seifurile sunt echipate standard cu doua gauri in spate si in pamant.
 • Garnitura si balamalele aplicare de 13 mm.
 • Seifurile au cate un raft.
 • Culoarea: RAL 7035 (gri deschis).

 

Model seif Inaltime exterior (mm) Latime exterior (mm) Profunzime exterior (mm) Inaltime interior (mm) Latime interior (mm) Profunzime interior (mm) Greutate (kg)
Krystal MK 60 ELB DBR 330 450 390 230 368 291 41
Krystal MK 61 ELB DRB 600 480 395 500 398 291 66

 

Alege un seif antifoc pentru casa si beneficiezi de eficienta garantata!

Incendiile reprezinta o grava problema cu care se confrunta societatea zilelor noastre. Fie ca este vorba despre un incendiu cauzat de catre actiunea rauvoitoare a altor persoane, de un scrutcircuit, de o neglijenta in bucatarie, efectele sunt de cele mai multe ori dezastruoase.

Trebuie sa fiti preventivi si sa va echipati intai casa cu sisteme de alarma antiincendiu care sa functioneze corespunzator. Bineinteles, in cazul unei asemenea nenorociri se urmareste intai evacuarea in siguranta a persoanelor aflate in casa si abia apoi a bunurilor de pret. De cele mai multe ori insa, este imposibil de salvat obiectele de valoare din casa, din cauza flacarilor mistuitoare. Asadar, cel mai bine este sa pastrati toate aceste lucruri cu o valoare materiala sau sentimentala mare intr-un seif antifoc pentru casa.

Protejeaza bunurile familiei intr-un seif antifoc pentru casa eficient si durabil!

Pentru bunurile de mari dimensiuni din locuinta puteti achizitiona un seif antifoc mai incapator, asa cum este un dulap antiefractie. Daca insa doriti sa mentineti in siguranta obiecte cu dimensiuni mai mici, asa cum sunt actele, bani, bijuterii sau alte lucruri a caror valoare materiala nu este mare, dar inseamna mult din punct de vedere emotional pentru voi, puteti opta cu incredere pentru un seif antifoc pentru casa voastra.

Nu trebuie sa amanati pasul de a cumpara un astfel de seif antifoc pentru locuinta proprie, caci este mai bine sa va asigurati bunurile din timp.

Caracteristici seif antifoc din seria Krystal cu inchidere electronica

Un seif antifoc, asa cum sunt cele din seria Krystal MK 60 ELB DBR, sunt construite dintr-un material care are proprietatea de a nu permite flacarilor sa afecteze lucrurile aflate in interior. De asemenea, peretii dubli asigura o protectie suplimentara in caz de incendiu, iar bunurile din interior vor ramane neatinse de foc.

Fie ca detineti bijuterii de pret, fie ca doriti sa stiti in siguranta actele familiei, banii sau chiar diverse fotografii, scrisori importante, puteti opta cu incredere pentru un seif antifoc. Veti avea garantia ca acest seif antifoc va va proteja lucrurile chiar si atunci cand casa este curpinsa de un incendiu nimicitor.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie