Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seifuri electronice mixte pentru chei si documente Visnu DRA

5,701.10 RON
131006125
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere amanuntita a seifurilor electronice mixte Visnu DRA

Seifuri electronice mixte pentru chei si documente, cu nivel de securitate 2 conform certificarii EN 14450 ce ofera protectie impotriva efractiei. Seiful Visnu este un seif de tip combi ce va permite atat stocarea cheilor cat si a valorilor, bunurilor si documentelor dvs. Seiful vine pregatit pentru a fi ancorat la podea sau perete si dispune de yale electronice pentru ambele dulapuri. Aceste seif este recomandat a fi utilizat pentru depozitarea de chei de masini si certificate de inmatriculare in industria de inchiriere auto dar si in alte unitati comerciale si industriale.

Seifurile.ro este unul dintre cei mai activi distribuitori de produse si sisteme de stocare sigure, rezistente la incendii, din Europa. Seifurile.ro isi propune sa aduca o contributie insemnata pentru o societate mai sigura, motiv pentru care furnizeaza numai produse de inalta calitate, certificate dupa standardele europene. 

Cod: 131006125

Date tehnice pentru seifurile de chei si documente Visnu DRA  

De obicei cheile ofera acces in locuri in care nu toata lumea este bine-venita, depozitarea securizata este adesea necesara pentru a asigura ca doar intrarea autorizata este permisa. Gama larga de casete si dulapuri pentru chei disponibile, ofera o depozitare sigura pentru orice numar de chei de la 5 la 5000. 

Certificarea EN 14450 (Nivel de securitate S1 sau S2)  - acest standard european a fost dezvoltat pentru a clasifica seifurile cu o rezistenta mai mica la efractie, care sunt potrivite pentru uzul la domiciliu sau pentru firmele mici.

Seifuri electronice pentru chei si documente Visnu DRA 

Seifuri certificate, asigura protectie impotriva furtului (Nivel de securitate S2, conform EN 14450)

Combinatie intre seif de chei si seif de documente

Dulapul superior este proiectat pentru stocarea cheilor, iar dulapul inferior pentru depozitarea obiectelor de valoare si documentelor cum ar fi certificatele de inamtriculare 

Ambele usi ale seifului se inchid cu iala electronica (EM1620)

Dimensiunea interna a dulapului inferior: 500 x 380 x 332 mm

Pregatite pentru ancorarea la podea sau la perete

Culoare: negru, RAL 9005     

Cod

Model

Dimensiuni exterioare in mm

I x L x A

Greutate (kg)

Numar de rafturi

Numar de carlige

131006125

Visnu DRA

1200 x 450 x 420

151

1

200

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie