Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seifuri electronice pentru camere de hotel Dagda BRD

920.70 RON
052201-00002
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Descriere generala seif electronic pentru hotel Dagda BRD

Seifurile electronice din seria Dagda BRD sunt special construite pentru a fi montate in camerele de hotel, asigurand astfel oaspetilor o siguranta suplimentara pentru bunurile de valoare pe care le detin asupra lor si pentru care nu trebuie sa le poarte grija ori de cate ori parasesc camera de hotel.

Aceste seifuri pentru camere de hotel sunt prevazute in mod standard cu incuietoare electronica, cu o deschidere mecanica de urgenta, doua chei pentru deschidere in caz de urgenta, sistem de supraveghere optic si acustic si trei pana la opt coduri de utilizator.

Seifurile electronice Dagda sunt disponibile in doua dimensiuni, asa cum reiese din tabelul de mai jos, iar culoarea acestor seifuri este RAL7035 – gri deschis.

 

Detalii tehnice seif electronic pentru hotel Dagda BRD

  • Grosimea usii: 5 mm;
  • Gauri standard, in spate si la baza, pentru acorare.

Tabel pentru seria seif electronic pentru hotel Dagda BRD


Cod Model seif Tip inchizatoare Dimensiuni  exterioare HxWxD (mm) Dimensiuni interioare HxWxD (mm) Greutate (kg) Volum (l) Rafturi (nr.)
052201-00002 Dagda S/E BRD Electronic + cheie 200 x 310 x 220 192 x 306 x 158 6.2 8 -
052202-00002 Dagda S/E BRD Electronic + cheie 250 x 350 x 250 242 x 346 x 188 11 14 -

 

Alege un seif electronic pentru hotel si vei avea turisti multumiti

Siguranta bunurilor turistilor este foarte importanta. Este esential ca hotelul sau pensiunea aleasa sa ofere clientilor sai servicii de maxima siguranta. Nimic nu este mai stresant decat, ca in timpul vacantei, turistii sa stea cu gandul la bunurile din camera nesecurizata adecvat.

Seifurile pentru hotel, un avantaj pentru turisti

Un seif pentru hotel este o investitie excelenta pe care proprietarul unui hotel sau al unei pensiuni o poate face. Aceasta denota o atentie sporita pentru confortul si siguranta turistilor. 

Orice calator aduce cu sine diverse bunuri de valoare, precum: laptop sau alte gadgeturi, bijuterii, bani etc. Toate aceste bunuri necesita o atentie sporita atunci cand calatorii parasesc camera de hotel in vederea explorarii. Un seif pentru hotel in fiecare camera a hotelului va va aduce un mare plus, turistii apreciind enorm acest serviciu.

Inchiderea electronica, intre modern si practic

Inchiderea electronica este in topul preferintelor clientilor. Aceasta este sigura si eficienta, dar in acelasi timp are o tehnologie de functionare moderna.

Inchiderea electronica se bazeaza pe cunoasterea unui cod de acces, care odata tastat pune mecanismul seifului in functionare. Un seif electronic pentru hotel este o unealta excelenta de protectie a bunurilor pe care le au turistii asupra lor. Acestia pot parasi linistiti camera, stiind ca obiectele lor de pret se afla in siguranta in seif.

Seifurile pentru hotel Dagda BRD garanteaza siguranta bunurilor turistilor

Un hotel sau o pensiune care achizitioneaza un seif electronic face o investitie inteligenta. De exemplu, seria de seifuri de hotel Dagda BRD este ideala pentru a tine in siguranta bunurile turistilor. Aceste seifuri au inchizatoare electronica, dar dispun si de o inchidere mecanica pentru cazurile de urgenta, cum ar fi uitarea codului de acces sau terminarea bateriilor.

Aceste seifuri pentru camere de hotel au o grosime a usii de 5 mm si prezinta gauri standard in spate si la baza, in vederea ancorarii. Indiferent de locul montarii, un asemenea seif electronic pentru hotel ofera un grad sporit de siguranta pentru bunurile oaspetilor.

Is multumit de toate cele 10 bucati, pe care le-am instalat la hotel. Nota 10
l-am primit, l-am instalat, e ok
Lasa o recenzie