Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seifuri pentru casa inchidere cu cheie sau electronica protectie valori si bani Alpha CHUBB

600.00 RON
1102002400
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere seifuri pentru casa inchidere cu cheie sau electronica protectie valori si bani Alpha CHUBB

Seifurile pentru casa inchidere cu cheie electronica protectie valori si bani Alpha CHUBB pot fi blocate in trei moduri. Astfel, va puteti proteja bunurile de valoare de ochii curiosilor, introducandu-le in seifurile care pot fi inchise cu cheie cu dublu bit, printr-un sistem de blocare electronica, programabila sau cu ajutorul unei chei dual-control si blocare electronica. Seifurile pentru casa inchidere cu cheie electronica protectie valori si bani Alpha CHUBB sunt destinate tuturor proprietarilor de locuinte, dar si administratorilor de pensiuni sau hoteluri care vor sa le ofere clientilor un plus de siguranta pentru bunurile pe care le detin. Seifurile pentru casa inchidere cu cheie electronica protectie valori si bani Alpha CHUBB se livreaza impreuna cu un kit de ancorare si sunt usor de instalat.

Cod: 1102002400

Caracteristici seifuri pentru casa inchidere cu cheie sau electronica protectie valori si bani Alpha CHUBB

•  Usor de instalat pentru o utilizare rapida;
•  Solutie eficienta si ieftina de stocare si protectie a bunurilor;
•  Usa din otel de 6 mm grosime;
•  Cadru corp din otel de 3 mm grosime;
•  Bolturi de blocare din otel cu diametru de 16 mm;
•  Kit de ancorare pentru a preveni indepartarea neautorizata;
•  Prezinta trei optiuni de blocare disponibile:
      -  Blocare cu cheie cu dublu bit;
      -  Blocare electronica programabila;
      -  Cheie dual-control si blocare electronica;
•  Optional - rafturi multiple.

 

Totul este in siguranta atunci cand este depozitat in seifuri mici pentru casa!

Acasa este locul in care ne simtim in siguranta. Acest lucru trebuie sa se aplice pentru orice ramura a vietii noastre. Chiar si atunci cand punem in discutie bunurile de valoare. Acestea au nevoie de ceva mai multa atentie din partea noastra in ceea ce priveste asigurarea lor.

Cu alte cuvinte, in orice locuinta trebuie sa existe unul sau mai multe seifuri mici pentru casa in care obiectele de valoare sa poate fi depozitate si pastrate departe de pericole. Mai jos aveti patru motive pentru care aceste seifuri mici pentru casa sunt o idee excelenta pentru o locuinta completa:

 

1. Atunci cand ai seifuri mici pentru casa nu trebuie sa iti faci griji de cat spatiu ocupa

E clar ca in unele situatii, spatiul reprezinta o problema, dar cu aceste seifuri mici pentru casa, problema este rezolvata. Chiar si intr-o garsoniera aceste seifuri mici pentru casa isi pot gasi locul, iar bunurile de valoare, siguranta de care au nevoie.

 

2. Seifuri mici pentru casa, rezistente antiefractie

Peretii unor astfel de seifuri mici pentru casa sunt special conceputi pentru a rezista in situatii extreme cum sunt acelea in care hotii incerca sa patrunda in seif prin efractie. Cadrul corpului este fabricat din otel de 3 mm grosime, iar usa seifului completeaza printr-o grosime de 6 mm.
Practic, aceste seifuri mici pentru casa sunt proiectate pentru a fi un ajutor de nadejde in orice situatie.

 

3. Tu alegi cum se inchid aceste seifuri mici pentru casa

Diversitatea este bine bine venita in orice domeniu, astfel ca nici aici nu lipseste. in functie de preferinta, sistemul de inchidere proiectat pentru seifuri mici pentru casa poate fi de trei tipuri: blocare cu cheie cu dublu bit, blocare electronica programabila sau cheie dual- control si blocare electronica.
Toate aceste metode de inchidere sunt sigure, eficiente si mai ales, usor manevrabile de catre utilizatori.

 

4. Extra siguranta pentru bunurile pastrate in seifuri mici pentru casa

Pentru a fi siguri ca nimic nu se poate intampla, aceste seifuri mici pentru casa sunt prevazute cu un kit de ancorare. Acest lucru previne practic indepartarea seifurilor de persoane neautorizate.