Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seifuri RAM 7 IV cu nivel ridicat de securitate - prezentare generala

[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc
  • Pinterest

Seifuri electronice pentru protectia bunurilor si a valorilor - Seiful inteligent, cu functii evoluate. Aceasta este o pagina de descriere generala a produselor din aceasta seria fiind-ule prezentate atuurile. Pentur a vedea produsele si preturile aferente dati click aici si aici.

Seiful RAM 7 IV  cu functii evoluate RAM7 IV COMUNICA CU UTILIZATORUL CU AJUTORUL UNUI SOFTWARE EVOLUAT


Functiile vizibile pe display sunt:

- Temperatura si umezeala din interiorul seifului (o alarma sonora, anunta posibile formari de condens pentru prevenirea oxidarii bijuteriilor, ceasurilor si eventualelor pagube de documente).

- Energia si timpul ramas bateriilor pentru a le substitui.

- Promemorii alfanumerice programate de utilizator (ex. pentru a informa un familiar/coleg ca s-a luat sau s-a depozitat ceva in seif; sau pentru a fi anuntati ca in interior sunt documente care expira).

 


Arhiva date cu ultimile 50 de operatii efectuate:

Utilizatorul seifului poate sa stie:
- cand si cine a deschis seiful inaintea sa
- care si cate tentative de deschidere s-au facut cu coduri gresite
- daca si cand seiful si-a activat blocarea de siguranta
- eventuala deschidere cu cheia speciala de urgenta
- modificari ale datelor stabilite in meniu


 

RAM7 IV ESTE DISPONIBILA IN DOUA VERSIUNI:

1. cu cilindru pentru deschiderea de urgenta si cheie cu profil special duplicabila numai de Viro, in urma prezentarii documentului de proprietate.

Cilindrul este proiectat pentru neutralizarea speraclului si este protejat de o placuta antiburghiu.

2. complet electronica (deschiderea de urgenta se efectueaza prin contactele de pe tastatura cu o baterie de 9 Volti, transmitand seifului energie suficienta pentru digitarea codului si deschidere).

 

OPTIONALE:
Tastatura retroluminata: pentru o vizibilitate perfecta in spatiile intunecoase,  (aceasta executie speciala se poate comanda numai la  cumpararea seifului)
Lanterna interioara: vezi pagina accesorii si piese de schimb pentru seifuri si dulapuri de siguranta  (posibilitate de achizitie si dupa cumpararea seifului)
Sistem de racordare la instalatia de alarma: prevazut cu un senzor specialde vibratii, care se actioneaza in cazul in care seiful este lovit sau scos din zid (executie speciala ce se poate comanda numai la cumpararea seifului)

CARACTERISTICI MECANICE:

Pentru a garanta maxima rezistenta impotriva spargerii, mecanismele interne ale usii sunt din otel fara componente din plastic
- Usa din otel, 8 mm grosime.
- Intarituri speciale parcurg tot perimetrul ramei
- Spatiul dintre usa si rama este minim, nu permite introducerea instrumentelor de spargere
- Bolturi de zavoare orizontale din otel, rotative antitaiere
- Balamalele sunt intarite
- Butonul este raportat la rupere programata, cu miezul din otel acoperit cuplastic: in cazul in care este fortat mecanismul acestuia nu este afectat fiind daunat doar invelisul butonului din plastic, fara a lasa spatii pentru introducerea instrumentelor de spargere
- Displayul este protejat de o placa din otel antispargere
- Electromagnetul este protejat de un invelis din alama
- Firele electrice au o lungime redusa fiind introduse in gauri cu o sectiune minima pentru a impiedica accesul din exterior la mecanism
- Senzorul de control al usii deschis/inchis este optic (diferit de cel traditional deoarece nu este supus uzurii mecanice)
- Tastatura este ADA compatibila cu alfabetul Braille cu  confirmare acustica (nevazatorii sunt in gradul de a recunoaste perfect dispozitia tastelor si activarea lor)
CARACTERISTICI ELECTRONICE:
- Placa electronica este protejata impotriva tentativelor de spargere efectuate prin descarcari electrice de inalta tensiune si impotriva inversarii involuntare a polaritatii bateriilor (la majoritatea seifurilor din comert, inversarea polaritatii bateriilor, duce la distrugerea placii electronice)
- Conectorii sunt in numar optim pentru maxima fiabilitate a placii electronice
- Consum minim de baterii (4 baterii alcaline de 1,5 Volt), (acelasi set de baterii garantand 20.000 de operatii)
- Memoria nu este volatila,lipsa bateriilor nu comporta stergerea codurilor si a datelor memorizate
- Displayul esteretroluminat pentru o vizibilitate perfecta si in spatii intunecoase (luminozitatea si contrastul sunt reglabile de catre utilizator; modalittea ECONOMY permite o ulterioara  reducere de consum al bateriilor)
- Meniul este simplu de utilizat, instructiunile apar direct pe display ca la un telefon celular (limba italiana sau engleza  selectionata de catre utilizator)

ACCEPTA 4 CODURI DE LA 6 LA 10 CIFRE (ex. sotie, sot si fii pot sa-si aleaga fiecare un cod personal din 10.000.000.000 de combinatii posibile)
Seiful intra in blocaj electronic (pe o durata de timp prestabilita de catre utilizator) dupa 6 coduri gresite consecutive.

Seifuri electronice de siguranta.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie