Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seifuri Ramil VTB cu deschidere electronica pentru depozitarea bunurilor

1,088.00 RON
Ramil VTB
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Descriere seif electronic de inalta siguranta Ramil VTB

Seifurile Ramil VTB cu deschidere electronica, realizate din otel rezistent sunt ideale pentru pastrarea de dispozitive precum hard-uri, DVD-uri, USB-uri, CD-ROM-uri. Oferind o siguranta si o rezistenta maxima, aceste seifuri sunt prezavute cu 3 orificii pentru fixare si bolturi de prindere incluse, avand posibilitatea de a fi montate in dulapuri sau zidit pe perete. Seifurile Ramil VTB cu deschidere electronica dispun de o tastaura digitala programabila si foarte usor de manevrat, cu un cod de 4 cifre si pot fi folosite in locuinte, unitati de valoare, birouri sau spatii comerciale. Compacte si unor de manevrat, seifurile Ramil VTB cu deschidere electronica reprezinta solutia la indemna pentru depozitarea unor bunuri de valoare inestimabila.

COD: Ramil VTB

 

Caracteristici tehnice seif electronic de inalta siguranta Ramil VTB

•  Grosimea totala a usii: 5 mm;
•  Grosimea peretelui: 2 mm;
•  Numar de orificii de fixare: 3 perete/3 sol;
•  Culori disponibile: gri combinat cu negru.

Dotari seif electronic de inalta siguranta Ramil VTB

•  Sistem de inchidere electronic;
•  Sistem de inchidere de urgenta de inalta siguranta;
•  Cod de 4 cifre;
•  Cod de urgenta de 8 cifre;
•  Intarziere programabila de la 1 la 99 minute;
•  Prezinta 2 suruburi pivotate cu diametrul de 20 mm;
•  Alimentare cu 4 baterii AA de 1.5 V incluse;
•  Avertizare descarcare baterii.

Echipamente optionale contra cost aseif electronic de inalta siguranta Ramil VTB

•  Tava detasabila pentru bunuri
Dimesniuni: 400x370 mm;
Greutate: 4 kg;
Cod: 70150
Pret: 290

 

 Cod

Model

Dimensiuni exterioare (mm)

Dimensiuni interioare (mm)

 Greutate (kg)

Capacitate (l)

 Pret (lei)

Ramil VTB

Electronic

200x500x450

192x496x400

16

38

1088

 

Ai DVD-uri sau alte date electronice importante? Pastreaza-le intr-un seif electronic de inalta siguranta!

Traim intr-un secol al vitezei, un secol in care informatiile circula repede si sunt stocate la fel de rapid. Daca, pana nu demult, obisnuiam sa asternem aproape orice tip de informatie pe hartie, acum lucrurile stau din ce in ce mai diferit.

Astfel se poate spune ca oricine are dispozitive de stocare digitale pe care sunt stocate date importante. De la Dvd-uri, Cd-uri si pana la stick-uri de memorie de diferite capacitati, toate sunt concepute pentru a stoca informatie. Insa si aceste dispozitive au nevoie de protectie impotriva pericolelor. De aceea, un seif electronic de inalta siguranta este recomandat in astfel de situatii in care utilizatorul unor astfel de dispozitive simte nevoia unui plus de siguranta pentru datele personale.

Un seif electronic de inalta siguranta garanteaza protectie in orice imprejurari

De-a lungul timpului au evoluat lucrurile in cam toate domenile de activitate. Nici cel destinat securitatii datelor nu a stagnat, ba din contra, a evoluat intr-un mod cat se poate de fiabil si creativ. Astazi, un seif electronic de inalta siguranta este fara indoiala un element tot mai prezent atat in mediul rezidential, cat si in cadrul cladirilor de birouri, de exemplu.

Ce face un seif electronic de inalta siguranta atat de sigur? Raspunsul este simplu si cuprinde o serie de caracteristici care pluseaza nivelul de securitate in orice imprejurare. In primul rand, materialele folosite la construirea unui seif electronic de inalta siguranta sunt de calitate ridicata, conferind seifului pereti cu grosimea de 2mm, dar si o usa de 5 mm grosime care completeaza structura robusta. Alte plusuri notabile pentru un seif electronic de inalta siguranta sunt reprezentate de sistemul de inchidere electronic usor de folosit si eficient, dar si posibilitatea de a fi zidit in perete.

Datele electronice (DVD-uri, CD-uri, hard-uri etc.) ce contin informatii importante au nevoie de o protectie suplimentara intr-un seif electronic de inalta siguranta

Siguranta datelor personale nu trebuie neglijata sub nicio forma si asta pentru ca in cazul unui furt in care mediile de stocare digitale care contin informatii confidentiale ar cadea prada, rezultatele ar putea avea un caracter devastator. Un seif electronic de inalta siguranta este conceput pentru a asigura securitatea datelor in orice imprejurare si deci de a preveni astfel de evenimente neplacute.

In plus, un seif electronic de inalta siguranta se bucura de un design modern si atragator care ii permite sa fie incorporat in diverse medii de lucru, bifand in acest sens doua puncte esentiale timpurilor in care traim si anume: arata bine si protejeaza corespunzator.

Design plcut, usor de folosit.
L-am luat pentru magazin. Are aspect fain si e facut din materiale de calitate
L-am montat in masina si e brici!
Lasa o recenzie