Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seif mecanic Adelaide VTB permite incorporarea in dulap

469.00 RON
Adelaide VTB
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere seif cu incastrare in dulap mecanic Adelaide VTB

Seiful Adelaide VTB cu inchidere cu cheie prezinta un design modern, elegant, destinat pentru camuflarea in perete, fiind in acest fel ascuns de orice privire. Acest seif mecanic ofera siguranta banilor, bunurilor, documentelor confidentiale si personale si obiectelor de valoare depozitate datorita sistemului de inchidere de inalta siguranta. Seiful mecanic Adelaide VTB este destul de solid, usor de utilizat si compact, in asa fel incat poate trece neobservat sau se adapteaza in mod discret cadrului unde este amplasat. Acest seif cu inchidere cu cheie poate fi incorporat in dulap sau poate fi asezat pe sol in case, birouri sau hoteluri.

COD: Adelaide VTB

 

Caracteristici tehnice seif cu incastrare in dulap mecanic Adelaide VTB

  • Grosimea peretelui: 1 mm;
  • Grosimea minima pentru a putea fi incorporat: 15 cm.

Dotari seif cu incastrare in dulap mecanic Adelaide VTB

  • Sistem de inchidere cu cheie tripla;
  • Sistem de inchidere de inalta siguranta;
  • Cutie secreta ce permite camuflarea in perete.

 

 Cod

 Model

Dimensiuni exterioare (mm)

 Greutate (kg)

 Capacitate (l)

 Pret (lei)

70832

303-T

160x320x130

5

6

469

70833

305-T

220x380x130

7

10

513

 

In birouri este nevoie de un seif cu incastrare in dulap

In cadrul birourilor se gasesc foarte multe documente importante, precum sunt contractele, cecurile sau actele. Acestea, in momentul in care nu sunt folosite trebuie pastrate intr-un loc sigur, ferit de pericole.

Pentru astfel de situatii este potrivit fara doar si poate un seif cu incastrare in dulap. Acesta este special proiectat si realizat pentru a putea oferi siguranta maxima obiectelor de valoare ce sunt depozitate in interior.

Ce bunuri ale firmei necesita depozitare in seifuri speciale?

In cadrul unui birou se gasesc foarte multe documente de valoare, precum si bunuri importante care trebuie sa se afle in afara oricarui pericol atat pe durata programului de lucru, cat si in afara acestuia.

Printre obiectele de valoare ce pot fi depozitate cu incredere intr-un seif cu incastrare in dulap putem enumera: contractele cu diversi parteneri, acte, planuri de afaceri, bani, cecuri, carduri sau stampile. Toate acestea stau la baza unei bune functionari in cadrul unui birou si implicit a firmei din care acesta face parte.

Seifurile cu incastrare in dulap ofera un plus de discretie

Discretia reprezinta un aspect extrem de important in vremurile noastre. Apelandu-se la aceasta caracteristica pot fi evitate situatii neplacute fara a mai fi nevoie de alte masuri de siguranta ce ar necesita mai mult efort.

Este important de stiut ca un seif cu incastrare in dulap este gandit de catre producatori pentru a putea oferi un plus de discretie. Un astfel de dulap Adelaide VTB poate fi integrat astfel intr-un dulap sau intr-un perete, fiind ascuns de orice privire.

Gama de seifuri Adelaide VTB ofera seifuri sigure pentru mediul de afaceri

Mediul de afaceri a reprezentat dintotdeauna un domeniu tranzitat de foarte multi oameni si un domeniu in care este folosita foarte multa documentatie, precum si bani, cecuri sau carduri de credit. Pentru a putea garanta siguranta acestor elemente este nevoie de seif cu incastrare in dulap sigur si de incredere in orice situatie.

Un exemplu excelent de seifuri ce se preteaza mediului de afaceri este reprezentat de gama de seifuri Adelaide VTB. Alaturi de posibilitatea incastrari intr-un dulap sau perete, un seif din aceasta gama beneficiaza si de un sistem de inchidere sigur cu cheie tripla. Grosimea minima pentru a putea fi incorporat este de 15 cm. In plus, grosimea peretelui este de 1 mm.

 

mi-a intrat ideal in sertarul de la dulap precum am calculat impreuna, multumesc
Un seif mecanic construit foarte ingenios la un pret foarte bun!!
Lasa o recenzie