Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seifuri electronice de hotel cu card Apollo DRA

787.30 RON
121000281
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere seif cu deschidere cu card

Seifuri electronice cu card pentru hoteluri, ce vin pregatite pentru a fi ancorate la perete sau podea. Seifuri de calitate si de dimensiuni mici, potrivite pentru depozitarea bunurilor si obiectelor personale. Seifurile Apollo sunt prevazute si cu iala mecanica, pentru deschiderea de urgenta. Seifurile electronice Apollo sunt livrate impreuna cu un cod Master si, de asemenea au un user cod programabil cu card. Seifurile de hotel sunt recomandate tuturor hotelurilor inepand cu rangul de 2 stele, pentru a oferi confort interior si intimitate clientilor. 

Seifurile.ro este unul dintre cei mai activi distribuitori de produse si sisteme de stocare sigure, rezistente la incendii, din Europa. Seifurile.ro isi propune sa aduca o contributie insemnata pentru o societate mai sigura, motiv pentru care furnizeaza numai produse de inalta calitate, certificate dupa standardele europene. 

Cod: 121000281


Date tehnice seif cu deschidere cu card

Problema securizarii valorilor clientilor va mai reduce numarul de griji pe care le are un manager de hotel, iar clientii dvs vor avea un sejur mai linistit. Seifurile de camera sunt recomandate a fi achizitionate incepand cu hotelurile de 2 stele, pentru a le oferi oaspetilor sentimentul de siguranta. Cele mai sigure seifuri de hotel sunt cele electronice, deoarece hotelierii pot depista orice interventie neautorizata.

 

Caracteristici seif cu deschidere cu card

  • Asigura protectie impotriva furtului;
  • Potrivite pentru depozitarea bunurilor personale;
  • Inchidere electronica si iala mecanica pentru deschiderea de urgenta (1 cheie pe 5 piese furnizate);
  • User Cod programabil cu card;
  • Livrat cu un Cod Master;
  • Pregatite pentru ancorarea la podea sau perete;
  • Culoare: crem.

 

Cod

Model

Dimensiuni exterioare (mm) IxLxA

Dimensiuni interioare (mm) IxLxA

Greutate (kg)

Capacitate (l)

Numar de rafturi

121000281

Apollo DRA

230 x 405 x 365

200 x 400 x 300

15

24

-

 

Problema securitatii in hotel, rezolvata cu un seif cu deschidere cu card

Unul dintre cele mai improtante avantaje pe care un hotel le poate oferi clientilor sai este reprezentat de asigurarea protectiei pentru bunurile personale. In acest fel, cei care vor opta pentru cazarea la hotel vor putea beneficia de servicii de top si vor elimina grija legata de securitatea obiectelor personale de valoare pe care le poarta in bagaj.

Modalitatea prin care un hotel poate asigura un nivel ridicat de protectie este reprezentata de montarea in fiecare camera a unui seif cu deschidere cu card, care multumita rezistentei sale ridicate ofera siguranta de care orice utilizator are nevoie.

Prezenta unui seif cu deschidere cu card in camera de hotel asigura bunurile turistilor

Fie ca ne referim la un hotel dintr-un oras de tranzit, fie ca discutam despre unul situat intr-o locatie cu atractie turistica ridicata, siguranta bunurilor clientilor care calca pragul respectivului hotel trebuie sa fie in prim-plan.

Prin montarea in camere a cate unui seif cu deschidere cu card se asigura un nivel optim de securitate pentru bunurile celor cazati in hotelul respectiv. Astfel, clientii isi pot depozita intr-un astfel de seif cu deschidere cu card banii, actele, documentele sau chiar dispozitivele digitale de tip camera foto sau tableta.

Un seif cu deschidere cu card are o tehnologie moderna de functionare, greu de spart de hoti

Un aspect extrem de interesant si util in acelasi timp pentru un seif cu deschidere cu card este cel reprezentat de tehnologia de ultima generatie folosita. Un seif cu deschidere cu card este livrat impreuna cu un cod Master si cu un user cod programabil cu card.

Aceata tehnologie faciliteaza utilizarea unui astfel de seif, pentru ca procesul de deschidere a seifului va fi mult simplificat. Practic, tot ceea ce trebuie sa faca utilizatorul este sa utilizeze cardul pentru a putea deschide usa seifului. Pentru cazuri de urgenta, un seif cu deschidere cu card este prevazut si cu o iala mecanica.

Cel mai adesea, un seif cu deschidere cu card in hotel este ancorat la perete sau podea

Pentru a spori si mai tare nivelul de siguranta asigurate de un seif cu deschidere cu card, acesta este conceput pentru a putea fi ancorat la perete sau in podea. In acest fel se elimina si posibilitatea ca, in cazul unei spargeri, hotii sa poata sustrage seiful cu totul.

suntem multumiti de achizitie. multumim.
Lasa o recenzie