Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seifuri electronice de hotel pentru laptop Bacchus DRA

872.70 RON
121000481
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Descriere seif pentru laptop cu cod

Seifuri electronice pentru hoteluri potrivite pentru depozitarea laptopurilor, tabletelor dar si a altor bunuri personale. Seifurile Bacchus vin pregatite pentru a fi ancorate la perete sau podea. Seifuri de calitate si de dimensiuni mici, potrivite pentru depozitarea bunurilor si obiectelor personale. Seifurile de hotel sunt prevazute si cu iala mecanica, pentru deschiderea de urgenta. Aceste seifuri electronice sunt livrate impreuna cu un cod Master si, de asemenea au un user cod programabil. Seifurile de hotel sunt recomandate tuturor hotelurilor inepand cu rangul de 2 stele si chiar pensiunilor care doresc sa ofere un plus de confort, siguranta si intimitate clientilor.

Seifurile.ro este unul dintre cei mai activi distribuitori de produse si sisteme de stocare sigure, rezistente la incendii, din Europa. Seifurile.ro isi propune sa aduca o contributie insemnata pentru o societate mai sigura, motiv pentru care furnizeaza numai produse de inalta calitate, certificate dupa standardele europene. 

Cod: 121000481

 

Date tehnice seif pentru laptop cu cod

Problema securizarii valorilor clientilor va mai reduce numarul de griji pe care le are un manager de hotel, iar clientii dvs vor avea un sejur mai linistit. Seifurile de camera sunt recomandate a fi achizitionate incepand cu hotelurile de 2 stele, pentru a le oferi oaspetilor sentimentul de siguranta. Cele mai sigure seifuri de hotel sunt cele electronice, deoarece hotelierii pot depista orice interventie neautorizata.

 

Caracteristici seif pentru laptop cu cod

  • Asigura protectie impotriva furtului;
  • Potrivite pentru depozitarea laptopurilor si a altor bunuri personale;
  • Inchidere electronica si iala mecanica pentru deschiderea de urgenta (1 cheie pe 5 piese furnizate);
  • User Cod programabil;
  • Livrate cu un Cod Master;
  • Pregatite pentru ancorarea la podea sau perete;
  • Culoare: crem;

 

Cod

Model

Dimensiuni exterioare (mm) IxLxA

Dimensiuni interioare (mm) IxLxA

Greutate (kg)

Capacitate (l)

Numar de rafturi

121000481

Bacchus DRA

200 x 508 x 370

195 x 504 x 318

16

30

-

 

Echipeaza-ti hotelul sau pensiunea cu seif pentru laptop cu cod

Pentru cei care detin un hotel sau o pensiune este important sa asigure clientilor care se cazeaza toate conditiile necesare unei vacante reusite. Si chiar daca un client este doar in tranzit si alege sa stea doar o noapte, acesta trebuie sa aiba cele mai bune conditii din toate punctele de vedere.

Unul dintre aspectele importante pe care un hotel sau o pensiune trebuie sa-l indeplineasca este reprezentat de siguranta bunurilor unui turist. De aceea este important ca in interiorul unei unitati de primire clienti sa existe cel putin un seif pentru laptop cu cod in care turistii sa isi poata tine atat laptopul personal, cat si alte obiecte de valoare.

Un seif pentru laptop cu cod ofera un plus de incredere intr-un hotel

Normele metodologice in vigoare indica faptul ca hotelurile, in functie de numarul de stele pe care il au, trebuie sa fie dotate cu cel putin o solutie de siguranta, precum este un seif pentru laptop cu cod, in care cei care calca pragul hotelului sa isi poata tine bunurile de pret.

Este lesne de inteles faptul ca un hotel prevazut cu un seif pentru laptop cu cod, fie in fiecare camera daca este un hotel de 4 sau 5 stele, fie cu un seif pentru laptop cu cod pozitionat la receptie va beneficia de plus de incredere din partea clientilor atat in momentul prezent, cat si pe viitor.

Bunurile turistilor, in special electronicele, pot fi pastrate in siguranta intr-un seif pentru laptop cu cod

In timpurile noastre, majoritatea informatiilor sunt stocate in format digital si se afla deseori pe tablete, telefoane sau laptopuri. De aceea este important ca laptopul personal sa poata fi pastrat in siguranta, iar acest lucru este posibil cu ajutorul unui seif pentru laptop cu cod.

Realizat din materiale de inalta calitate si avand dimensiunile potrivite pentru diverse tipuri de laptopuri, un seif pentru laptop cu cod va reprezenta fara doar si poate un aliat de nadejde al utilizatorilor in fata unor pericole reprezentate de furt sau distrugere.

Inchiderea unui seif pentru laptop cu cod este sigura antiefractie

Un alt plus pe care un astfel de seif il are este reprezentat de sistemul de inchidere cu care este prevazut. Inchiderea de tip electronic faciliteaza utilizarea seifului si implica timpi de deschidere mai redusi decat in cazul unui sistem de tip mecanic cu cheie.

Cu toate astea, seiful este prevazut si cu o iala mecanica ce poate fi folosita in cazuri de urgenta, cazuri in care utilizatorul a uitat user codul programabil.

am pus baterii noi si e functional!
Lasa o recenzie