Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Clasificator certificat antifoc pentru acte cu sistem de inchidere combinat Fire File CHUBB

3,256.00 RON
1066002000
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Descriere clasificator certificat antifoc pentru acte cu sistem de inchidere combinat Fire File CHUBB

Clasificatorul certificat antifoc pentru acte cu sistem de inchidere combinat Fire File CHUBB are o mare capacitate de stocare si este ideal pentru cabinetele medicale, laboratoare ori alte spatii in care necesitatea depozitarii unor acte importante este foarte mare. Alcatuit din placi de otel pozitionate intre fiecare dintre cele patru sertare, clasificatorul certificat antifoc pentru acte cu sistem de inchidere combinat Fire File CHUBB ofera protectie nu doar impotriva furtului, ci si impotriva focului. De indata ce sertarele clasificatorului sunt inchide, protectia impotriva incendiului este activate. Clasificatorul certificat antifoc pentru acte Fire File CHUBB cu sistem de inchidere combinat are o functionare confortabila si este fabricat in conformitate cu normele ISO 9001 pentru sistemele de management al calitatii si ISO 14001 pentru sistemele de management de mediu.

Cod: 1066002000

Caracteristici clasificator certificat antifoc pentru acte cu sistem de inchidere combinat Fire File CHUBB

•  Seif certificat de UL pentru protectia impotriva incendiilor a documentelor (pana la 1 sau 2 ore), in conformitate cu Standardul 72 din clasa 350;
•  Placa de otel intre fiecare sertar pentru o protectie sporita impotriva furtului;
•  Functionare confortabila pentru acces complet la sertar cu glisoare de otel;
•  Protectie la foc activata de indata ce usile sunt impinse - inchise;
•  Capacitate mare de stocare;
•  Fabricat in conformitate cu ISO 9001 pentru sistemele de management al calitatii si ISO 14001 pentru sistemele de management de mediu.

    Fire File 1H

   Fire File 2H

 

 

Dotează-ți biroul cu un clasificator dosare certificat antifoc!


Mediul de afeceri presupune, printre altele, și o păstrare adecvată a dosarelor pline cu acte, adeverințe, statistici, contracte etc. Toate aceste ,,hârțogării”, cum ar spune unii, nu trebuie aruncate sau pierdute.
O firmă poate avea nevoie în orice moment de un act doveditor din anii trecuți. Bineînțeles că păstrăm și o evidență electronică, însă cele mai mari firme știu că nimic nu este mai sigur și făr echivoc decât ceea ce este scris negru pe alb pe hârtie. Și toate aceste hârtii trebuie păstrare corespunzător, în seifuri cu închidere sigură și caracteristici care să țină departe hoții sau focul.


Un clasificator dosare certificat antifoc se integrează perfect într-un birou


În firme, cabinete medicale, laboratoare sau alte spații unde este nevoie de un sistem de depozitare sigur al actelor se pliază perfect un clasificator dosare certificat antifoc. Acesta este format din plăci de oțel puternice, ce îi oferă o stabilitate mărită atât în caz de furt, cât și de foc.
Un astfel de clasificator dosare certificat antifoc poate fi ales în funcție de design-ul interior al spațiului unde va fi montat. Dulapul are un aspect modern, ce se poate confunda ușor cu o piesă de mobilier.


Cu un clasificator dosare certificat antifoc scapi și de pericolul incendiilor, și de cel al hoților!


Un clasificator dosare certificat antifoc de UL în conformitate cu standardul 72 din clasa 350 poate fi considerat unul extrem de sigur, ce asigură o protecție de 1-2 ore în caz de incendiu. Astefel, până la intervenția pompierilor avem siguranța că actele noastre sunt intacte.
În plus, un astfel de clasificator dosare certificat antifoc are și o placă de oțel între fiecare sertar, care îi asigură o protecție superioară în caz de distrugere în scopul sustragerii unor documente din dulap.
Un mare avantaj ale acestor organizatoare de dosare certificate este acela că protecția este activată imediat cum ușile sunt închise. Așadar, nu mai trebuie să blocați dulapul, ci doar să împingeți ușa și ea se va închide singură. Mare atenție însă să nu uitați înăuntru cheia, incident care însă se poate rezolva rapid acționând cheia de rezervă a proprietarului.