Un vestiar metalic pentru şcoală, ideal pentru a păstra în siguranţă bunurile elevilor

0

Din nefericire, în ţara noastră nu se practică foarte mult metoda vestiarelor în şcoli. Vestiarele sunt o soluţie excelentă pentru elevi şi pentru siguranţa bunurilor lor.

Căratul ghiozdanelor grele de către elevi declanşează probleme ale coloanei

Vestiar metalic pentru şcoală de calitate

Vestiar metalic pentru şcoală Ogma BRD

Cu toţii ne amintim de anii de şcoală în care în fiecare zi ne pregăteam temele şi umpleam ghiozdanele cu toate cărţile şi caietele necesare pentru a doua zi. Cu cât erau mai multe materii, cu atât mai greu era bagajul cărat. Din nefericire, cei mici sunt obligaţi să transporte zilnic tot mai multe cărţi, căci pe lângă manualele normale se adauga alte culegeri sau caiete suplimentare.

Un vestiar metalic pentru şcoală, cea mai bună soluţie

Pentru ca elevii să nu transporte zilnic o greutate foarte mare de cărţi, este tare util să se monteze în şcoală vestiare, cu compartimente pentru fiecare elev. În vestiar pot fi lăsate cărţi, penare sau alte obiecte care pot să rămână în incinta şcolii până când elevul va mai avea ora respectivă.

Vestiarele metalice pentru şcoală sunt foarte practice şi datorită compartimentării, fiecare elev poate avea propriul separeu închis cu cheie. În acest fel bunurile sunt păstrate în siguranţă până la deschidere.

Gama de vestiare metalice Ogma BRD, perfectă pentru a satisface nevoile unei şcoli

Pe piaţă există o multitudine de game de vestiare, potrivite pentru diverse nevoi. Gama de vestiare Ogma BRD este ideală pentru şcoli, săli de sport, piscine sau alte locuri publice unde este nevoie de un sistem modern şi sigur de depozitare a bunurilor personale.

Un vestiar metalic pentru şcoală din gama Ogma BRD poate fi ales în funcţie de necesităţi, căci există multiple variante de dimensiuni. Pe de altă parte, în funcţie de mărime existe vestiare care au între 4 şi 30 de compartimente, dispuse pe 1 până la 4 coloane. Încuietoarea cilindrică este sigură, dar adiţional se poate monta şi închidere cu lacăt. Realizat din tablă de oţel de bună calitate, un vestiar metalic pentru şcoală din această gamă este o variantă excelentă de depozitare a genţilor, hainelor sau a altor obiecte private.

Descriere amanunțită a vestiarelor metalice securizate cu cheie Ogma BRD

Vestiarele metalice securizate cu cheie Ogma BRD sunt concepute pentru a păstra în siguranță genți și obiecte. Aceste vestiare metalice oferă posibilitatea de a li se instala o închidere cu lacăt, fiind ideale pentru companii și locuri publice, cum ar fi școli, licee, săli de sport, piscine etc.

Aceste vestiare metalice securizate sunt construite din tablă de oțel de înaltă calitate. Vă punem la dispoziție vestiare având între 4 și 30 de compartimente, dispuse pe 1 până la 4 coloane, în funcție de necesitățile companiei sau a unității.

Mai multe detalii despre aceste vestiare metalice securizate cu cheie, dar şi despre alte seifuri mecanice găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Un vestiar metalic pentru şcoală, ideal pentru a păstra în siguranţă bunurile elevilor, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor