Află cum se montează şi care sunt avantaje unor seifuri ancorate în perete din seria Belenus BRD

1

Pentru a-şi proteja bunurile din locuinţa proprie, mulţi proprietari apelează la seifuri speciale. Cu ajutorul seifurilor, vă puteţi păstra bunurile în siguranţă deplină chiar în confortul casei personale.

Niște seifuri ancorate în perete oferă aceleaşi avantaje în ceea ce priveşte securitatea ca seifurile tradiţionale, dar au avantajul unei montări difierite.

Cum se montează aceste seifuri ancorate în perete?

Seifuri ancorate în perete preț

Seifuri ancorate în perete pentru uz privat Belenus BRD

Aceste seifuri ancorate în perete sunt o variantă excelentă pentru a economisi spaţiul unei locuinţei. Oricât de mic ar fi un seif, amplasarea sa dă bătăi de cap oricui, căci, în primul rând, ne dorim ca seiful să nu rămână la vedere.

Seifurile din gama Belenus BRD, precum toate seifurile de perete, sunt de fapt montate prin zidire. Seifurile sunt ancorate cu fier beton, aşa că sunt bine fixate şi ne oferă garanţia unei siguranţe desăvârşite pentru bunurile noastre de preţ. Ancorarea trebuie realizată prin sudura pereţilor seifului în fierul beton şi abia apoi să se cimenteze, căci doar în acest fel seiful şi perete vor forma un întreg.

Cum ne ajută aceste seifuri ancorate în perete în cazul unui jaf?

Aceste seifuri ancorate în perete sunt de fapt un seifuri zidit în perete, care nu poate fi nicidecum sustrase de către hoţi în momentul jafului. Este bine ştiut faptul că atunci când jefuitorii nu reuşesc să penetreze un seif, au tendinţa de a-l sustrage cu totul, în încercarea de a-l distruge într-un alt teritoriu. Această mutare nu este posibilă cu aceste seifuri ancorate în perete din gama Belenus BRD, pentru că sunt zidite în perete, oferindu-ne un grad sporit de siguranţă pentru bunurile noastre.

Hoţii ar avea nevoie de foarte multă răbdare şi îndemânare pentru a putea efectua lucrarea de scoatere a seifului din perete, dar, chiar şi aşa, zgomotul ar fi prea mare şi ar atrage atenţia. Cu siguranţă că jefuitorii se vor da bătuţi, iar bunurile din seif vor rămâne neafectate.

Un seif de perete este o variantă care nu poate da greş în ceea ce priveşte siguranţa bunurilor unei familii. Aşadar, seria de seifuri ancorate în perete Belenus BRD vine în întâmpinarea nevoilor tuturor clienţilor săi, oferind protecţie garantată pe durate foarte lungi de timp.

Descriere seifuri ancorate în perete pentru casă Belenus BRD

Seria de seifuri Belenus BRD sunt seifuri ancorate în perete, destinate in special pentru uz privat, reprezentând o soluție ideală și economică pentru toate tipurile de case. Aceasta serie este disponibilă în mai multe dimensiuni, satisfăcând orice nevoie sau cerință și se pretează foarte bine pentru orice spațiu. Aceste seifuri ancorate în perete Belenus sunt disponibile cu sistem electronic de închidere, cu închidere mecanică sau cu închidere cu cheie.

Această serie de seifuri pentru uz privat este disponibilă în culoarea RAL9010 (alb pur) și are câte un raft, pentru o mai bună organizare a valorilor depozitate. În aceste seifuri vă puteți depozita în siguranță acte și documente importante, bani sau obiecte de valoare.

Mai multe informații găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Află cum se montează şi care sunt avantaje unor seifuri ancorate în perete din seria Belenus BRD, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor