Cum să îţi protejezi bunurile de preţ fără efort într-un seif cu temporizare programabilă?

2

Obiectele de valoare au avut și vor avea nevoie mereu de un plus de siguranță, deoarece acestea sunt de cele mai multe ori subiectul unui furt. Astfel, indiferent de mediul în care este amplasat, un seif cu temporizare programabilă va fi fără doar și poate o alegere înțeleaptă.

Pentru a putea fi o soluție de siguranță optimă, un seif cu temporizare programabilă beneficiază de o construcție solidă, precum și de un sistem de închidere modern și eficient care permite deschiderea cu temporizare, aspect ce punctează la capitolul siguranță.

Încuietoarea unui seif cu temporizare programabilă este rezistentă în timpul efracţiei

Seif cu temporizare programabilă preț

Seif cu temporizare programabilă Orange VTB

Sistemul de închidere reprezintă primul element de care hoții se lovesc în cazul unui furt. De aceeea, încuietoarea trebuie să fie una solidă, dar în același timp să permită utilizatorilor manevrarea cu ușurință pentru a nu pierde timp prețios de fiecare dată când se dorește depozitarea unuia sau mai multor obiecte în interior.

Astfel, un seif cu temporizare programabilă bifează această caracteristică importantă, oferind utilizatorilor siguranță, precum și ușurință în manevrarea seifului. Pentru accesarea conținutului seifului, utilizatorul va trebui să introducă un cod format din 2 până la 15 cifre. În plus, întârzierea programabilă poate varia de la 1 la 99 de minute.

Un seif cu temporizare programabilă poate fi folosit în multiple medii de lucru

Un alt avantaj major pe care îl reprezintă un seif cu temporizare programabilă este acela că se poate regăsi în numeroase medii de lucru. De la clădiri de birouri și până la hoteluri și pensiuni, un seif cu temporizare programabilă poate fi un aliat de nădejde în împiedicarea furturilor.

Asortează uşor un seif cu temporizare programabilă cu design modern cu restul încăperii

Este important faptul că un seif cu temporizare programabilă poate fi integrat într-o încăpere, indiferent de stilul arhitectural sau felul în care este mobilată. Astfel, se pune accentul și pe siguranță, dar și pe eleganță, obținându-se în acest astfel o soluție de siguranță completă.

Descriere seif cu temporizare programabilă Orange VTB

Cu un design modern, minimalist, oferind o siguranță și protecție dovedită, seifurile cu cu închidere electronică Orange VTB sunt prevăzute cu sisteme antifurt inteligențe și cu încuietori de înaltă calitate. Aceste seifuri cu închidere electronică de calitate reprezintă cea mai bună metodă de a păstra în siguranță bani, bijuterii prețioase, monede rare sau alte tipuri de colecții. în cazul în care decorul și aspectul sunt unele dintre motivele importante pentru utilizatori ce duc la achiziționarea unui produs, seifurile cu închidere electronică Orange VTB reprezintă alegerea perfectă pentru utilizarea lor în mediile de afaceri, în pensiuni și hoteluri cu diverse stiluri ambientale.

Pentru mai multe detalii despre aceste seifuri cu închidere electronică, dar și despre alte seifuri electronice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Cum să îţi protejezi bunurile de preţ fără efort într-un seif cu temporizare programabilă?, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor