Camuflarea capătă un nou sens cu un seif blindat pentru mobilier

0

Termenul de ”camuflare” poate părea desprins din filme, însă acum poate face parte din viața oricărei persoane care pune preț pe siguranța bunurilor personale de valoare. Astfel, un seif blindat pentru mobilier care poate fi camuflat repezintă un pas important în păstrarea obiectelor importante departe de pericole.

Ceea ce contează foarte mult când vine vorba de posibilitatea ca un seif blindat pentru mobilier să fie integrat în mobila dintr-o încăpere este că în acest fel persoanele neautorizate vor putea trece cu vedere mult mai ușor seiful și astfel pericolele vor fi evitate.

Un seif blindat pentru mobilier este mai discret

Seif blindat pentru mobilier preț

Seif blindat pentru mobilier Panoumus

Să luăm drept exemplu locuința personală, acolo unde în mod clar se găsesc obiecte de valoare cu caracter personal. Acestea vor avea mereu nevoie de un grad sporit de securitate și deci vor trebui depozitate într-un loc special gândit și amenajat pentru așa ceva, în speță un seif blindat pentru mobilier.

Iar ca ecuația să fie completă, un seif blindat pentru mobilier camuflat într-o piesă de mobilă va putea ține la distanță eventuali atacatori prin simplul fapt că nu poate fi observat sub nicio formă, iar obiectele din interior vor rămâne în siguranță pentru mult timp.

Pentru mediul de afaceri, investiția într-un seif blindat pentru mobilier este una inteligentă

Însă nu doar mediul rezidențial se potrivește unui seif blindat pentru mobilier. O astfel de soluție de securitate se dovedește a fi soluția perfectă și pentru un mediu de lucru activ, destinat afacerilor sau unei clădiri de birouri.

În astfel de locații, în fiecare zi se întocmesc rapoarte, se lucrează cu bani și se semnează contracte. Toate acestă documentație importantă trebuie păstrată departe de pericole, iar un seif blindat pentru mobilier reprezintă fără îndoială o soluție viabilă și la îndemână.

Ce bunuri se poti depozita într-un seif blindat pentru mobilier cu încuietoare electronică?

Într-un seif blindat pentru mobilier pot fi depozitate fără reținere obiecte de valoare personale sau ale firmei. De la bani, bijuterii sau acte și până la fotografii sau dispozitive media, precum sunt telefoanele sau tabletele, toate vor fi departe de pericolele reprezentate de furturi.

Descrierea seifurilor cu deschidere electronică integrate în mobilier Panoumus CSF

Seifurile cu deschidere electronică integrate în mobilier Panoumus prezintă un nivel înalt de securitate şi sunt echipamente complete de protejare a bunurilor valoroase. Acestea dispun de un sistem de blocare cu şuruburi, pot fi încastrate în perete şi disimulate cu uşurinţă după obiectele de mobilier, oferind protecţie sigură bunurilor de valoare dintr-o locuinţa sau dintr-un birou. Potrivite pentru mediul de afaceri în care cel mai esenţial lucru este protejarea documentelor confidenţiale, a bunurilor şi banilor, seifurile cu deschidere electronică integrate în mobilier Panoumus sunt întărite în aşa fel încât să fie apărătoare împotriva unei manevre nedorite şi nepoftite. Seifurile de mobilier Panoumus dispun de mai multe rafturi cu înălţime reglabilă şi sunt prevăzute cu un sistem de blocare cu dublu bit.

Pentru mai multe detalii depsre aceste seifuri cu deschidere electronică integrate în mobilier, dar și despre alte seifuri pentru mobilă, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Camuflarea capătă un nou sens cu un seif blindat pentru mobilier, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor