Află cum să beneficiezi de calitățile unui seif antifoc documente cu ancorare în podea

1

Siguranța documentelor din cadrul unei instituții este privită ca fiind un aspect extrem de important de către utilizatori. De-a lungul timpului pot avea loc o mulțime de întâmplări mai mult sau mai puțin fericite, care le pot pune în pericol.

Pentru protejarea documentelor este indicat să se apeleze la soluții practice, eficiente și profesionale. Una dintre acestea este reprezentată de către un seif antifoc documente. În acest fel, pot fi evitate situații neplăcute al căror deznodământ ar putea fi furtul sau distrugerea completă prin ardere a documentelor.

Un seif antifoc documente, indispensabil mai ales în mediul de afaceri

Seif antifoc documente cu ancorare în podea preț

Seif antifoc documente cu ancorare în podea

În mediul afacerilor zi de zi se lucrează cu foarte multe documente ale căror informații de cele mai multe ori au un caracter confidențial. De asemenea, aceste documete pot sta la baza unei funcționări fără cusur a firmei respective.

De aceea este important ca toate aceste documente care conțin informații vitale să fie protejate într-un mod corespunzător. Cu ajutorul unui seif antifoc documente, grija că acestea ar putea suferi pagube poate fi eliminată îndeosebi mulțumită unei rezistențe sporite atât antiefracție, cât și antifoc.

Un seif antifoc documente cu ancorare în podea montat corect scade șansele de reușită ale unui jaf

Un aspect demn de luat în seamă este reprezentat de tipul de montare de care un seif antifoc documente dispune. Astfel, un seif antifoc documente care poate fi ancorat în podea oferă un plus de siguranță și rezistență în cazul unui jaf.

De asemenea, ancorarea în podea sporește și nivelul de stabilitate pe care un seif antifoc documente îl oferă. Printr-o fixare stabilă în podea pot fi evitate situații dramatice cum ar fi răsturnarea seifului sau în cazul unui jaf, furtul acestuia cu totul.

Un seif antifoc documente ese un prieten de nădejde oricărei firme

Pe lângă aspectul practic pe care un seif antifoc documente îl oferă, acesta reușește să impresioneze și printr-un design modern care permite integrarea seifului în diverse medii de lucru.

La capitolul manevrare, un seif antifoc documente poate face diferența printr-un sistem de închidere eficient și ușor de folosit de către utilizator. Un tip de blocare de urgență cu dublu bit acționat cu ajutorul unei chei poate fi o modalitate facilă și sigură în același timp pentru orice tip de utilizator.

Descrierea seifului dulap de valori ignifug pentru ancorarea în podea Jader CSF

Seiful dulap de valori ignifug pentru ancorarea în podea Jader are o construcția foarte rezistentă, fiind fabricat din materiale de înaltă calitate ce oferă izolare și protecție la foc. Ideal pentru ancorarea în podea și încastrarea în perete, seiful dulap de valori ignifug Jader are o înălțime de peste un metru și jumătate, oferind spațiul necesar pentru păstrarea dosarelor și a actelor importante dintr-o instituție publică sau privată. Prevăzut cu patru rafturi reglabile pe înălțime, care fac posibilă compartimentarea interioară, seiful dulap de valori ignifug pentru ancorarea în podea Jader are o ușă simplă cu balamale în partea dreaptă și se închide cu ajutorul unei chei. La alegere, seiful dulap de valori ignifug Jader poate fi dotat cu o casetă comoară sau cu un disc cu combinație mecanică.

Pentru mai multe detalii despre acest seif dulap de valori ignifug pentru ancorarea în podea, dar și despre alte seifuri electronice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Află cum să beneficiezi de calitățile unui seif antifoc documente cu ancorare în podea, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor