Siguranță și rapiditate cu un seif cu fantă și deschidere în mai mulți timpi

1

Grație tehnologiei de ultimă oră, elementul care reprezintă siguranța, precum și cel ce semnifică rapiditatea utilizării unui seif cu fantă și deschidere în mai mulți timpi a devenit realitate. Aceste aspecte vor fi fără doar și poate binevenite în medii de lucru active, precum sunt clădirile de birouri sau chiar băncile.

Fanta cu care un astfel de seif este dotat asigură introducerea rapidă a banilor în seif fără a mai fi nevoie de deblocarea ușii. Astfel, conținutul unui seif cu fantă și deschidere în mai mulți timpi nu va fi pus în pericol sub nicio formă, indiferent de moment.

Încuietoarea unui seif cu fantă și deschidere în mai mulți timpi este sigură împotriva hoților

Seif cu fantă și deschidere în mai mulți timpi preț

Seif cu fantă și deschidere în mai mulți timpi Goburn VTB

Încuietoarea montată pe un seif cu fantă și deschidere în mai mulți timpi este special aleasă pentru a spori și mai mult nivelul de securitate de care orice utilizator are nevoie. Astfel, sistemul de închidere poate fi acționat doar prin simpla introducere a unui cod ales de către utilizator și format din 2 până la 15 cifre.

În plus, deschiderea în mai mulți timpi reprezintă o procedură deosebit de inteligent implementată și care este menită să crească și mai mult nivelul de scuritate al unui seif cu fantă și deschidere în mai mulți timpi. Întârzierea programabilă poate varia de la 1 la 99 de minute, timp prețios pentru hoți.

Fanta unui seif cu fantă și deschidere în mai mulți timpi oferă rapiditate în manevrare

De foarte mult ori, timpul poate fi limitat, astfel încât chiar și acțiunea de depozitare a banilor trebuie scurtată cât mai mult posibil. Un seif cu fantă și deschidere în mai mulți timpi se mulează perfect unor astfel de momente fiind special gândit pentru a putea fi sigur și eficient.

Dimensiunea unui slot de fantă pentru un seif cu fantă și deschidere în mai mulți timpi poate avea o mărime de 150x12mm. Mulțumită dimensiunilor bine alese se va ușura extrem de tare introducerea numerarului, precum și a documentelor în interiorul unui seif cu fantă și deschidere în mai mulți timpi.

Descrierea seifurilor cu fanta cu închidere electronică Goburn VTB

Seifurile cu fanta cu închidere electronică Goburn VTB asigura o protecţie garantată şi sunt rezistente împotriva efracţiei mecanice. În plus acestea sunt prevăzute cu o încuietoare mecanică şi au bolţuri în trei direcţii. Disponibile în mai multe modele de dimensiuni diferite, seifurile cu fanta cu închidere electronică Goburn VTB prezintă unele modele mai mari, capabile să arhiveze format A4 de documente ceea ce le face ideale pentru folosirea atât în medii domestice, cât şi în medii de afaceri. Modelele cu fanta ale seifurilor cu închidere electronică sunt ideale pentru a facilita depozitarea numerarului, cecurilor sau alte altor documente şi scrisori confidenţiale.

Pentru mai multe detalii despre acest seif cu fantă și deschidere în mai mulți timpi, dar și despre alte seifuri electronice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Siguranță și rapiditate cu un seif cu fantă și deschidere în mai mulți timpi, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor