Multiple întrebuințări, același seif EN 1143-1 certificat antiefracție

1

Rolul unui seif EN 1143-1 certificat antiefracție este acela de a oferi protecție ridicată pentru bunurile de preț în orice situație. Fie că discutăm despre obiectele de valoare personale din propria locuință, fie că vorbim despre cele ale unei firme, toate acestea pot fi păstrate cu încredere în interiorul unui seif EN 1143-1 certificat antiefracție.

Datorită ceritificării EN 1143-1, gradul de rezistență împotriva efracției este garantat unul ridicat, oferind în acest fel un plus de încredere utilizatorului. În plus, un seif EN 1143-1 certificat antiefracție poate fi privit ca un excelent accesoriu pentru orice mediu de lucru.

Un seif EN 1143-1 certificat antiefracție, ideal pentru locuințe

Seif EN 1143-1 certificat antiefracție preț

Seif EN 1143-1 certificat antiefracție

De-a lungul timpului s-au întamplat o sumedenie de evenimente neplăcute ce au avut în prim-plan furtul obiectelor de valoare din locuințe. Acest lucru se datorează și metodelor de securitate precare folosite de către cei care au căzut pradă atacurilor.

Pentru a putea evita astfel de momente, specialiștii recomandă ca obiectele care se bucură de o valoare materială sau sentimentală ridicată să fie păstrate în locuri special concepute cu protecție antiefracție. Un seif EN 1143-1 certificat antiefracție este un exemplu în ceea ce privește calitatea și siguranța într-un singur pachet.

Orice firmă dotată cu un seif EN 1143-1 certificat antiefracție beneficiază de un plus de siguranță

De asemenea, firmele pot fi și ele vizate de către atacatori. În funcție de domeniu, în cadrul unei firme se lucrează preponderent cu bani, acte importante sau carduri. Acestea, dacă nu sunt depozitate în siguranță, pot reprezenta un element ce ar putea genera pericol prin prisma unui atac din partea persoanelor rău intenționate.

Astfel, un seif EN 1143-1 certificat antiefracție poate oferi liniștea de care orice firmă are nevoie, datorită capacității impresionante de rezistență împotriva efracției. La acest aspect contribuie în mod evident și construcția solidă pe care un seif EN 1143-1 certificat antiefracție o are, dar și un sistem de închidere sigur și eficient.

În hoteluri sau bănci este nevoie de un seif EN 1143-1 certificat antiefracție

Două exemple concrete de medii de lucru în care se lucrează zi de zi cu bani sunt reprezentate de hoteluri și de către banci. În astfel de locuri, un seif EN 1143-1 certificat antiefracție poate contribui la evitarea situaților neplăcute, așa cum sunt jafurile sau incendiile.

Descriere seifuri de securitate gradul 1 conform EN 1143-1 Tulip PRT

Pentru a stabili calitatea și gradul de siguranță oferit, dulapurile antiefracție destinate protecției obiectelor valoroase trebuie să treacă de anumite țeste și să îndeplinească anumite condiții. Abia după ce aceste etape dificile sunt trecute cu succes, seiful sau dulapul este declarat certificat, având un anumit grad antiefracție. Această ierarhizare a seifurilor oferă cumpăƒrăƒtorului o imagine clară despre produs, pentru a putea face o alegere corectă și inteligentă în momentul achiziționării. Seiful dulap antiefracție Tulip PRT prezintă un nivel de securitate, gradul 1, conform standardelor europene EN 1143-1. Această clasificare asigură utilizatorul protecție maximă asupra tuturor bunurilor depozitate și prezintă o blocare de înaltă calitate împotriva atacurilor de forare. Seiful dulap cu nivel de securitate antiefracție gradul 1 conform EN 1143-1 Tulip PRT este recomandat pentru uzul în case rezidențiale, clădiri de birouri, bănci, spații comerciale și hoteliere.

Pentru mai multe detalii despre acest seif dulap cu nivel de securitate antiefracție gradul 1 conform EN 1143-1, dar și despre alte seifuri certificate EN 1143-1, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Multiple întrebuințări, același seif EN 1143-1 certificat antiefracție, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor