Ai bunuri de valoare? Depozitează-le într-un seif cu sistem digital de deschidere!

1

De acum înainte, siguranța obiectelor de valoare nu va mai fi o problemă, deoarece acestea pot fi păstrate în siguranță într-un seif cu sistem digital de deschidere. Fie că se dorește păstrarea banilor, bijuteriilor sau cea a actelor personale, toate acestea vor fi în afara oricărui pericol închise în spatele unui astfel de seif.

Construcția solidă determinată de materialele de înaltă calitate folosite pentru fabricarea unui seif cu sistem digital de deschidere, precum și sistemul de închidere digital oferă acel plus de securitate de care orice utilizator are nevoie în fiecare clipă.

Încuietoarea unui seif cu sistem digital de deschidere nu necesită cheie

Seif cu sistem digital de deschidere preț

Seif cu sistem digital de deschidere Trivor VTB

Unul dintre cele mai semnificative avantaje ale unui seif cu sistem digital de deschidere este acela că utilizatorul nu va avea nevoie de cheie pentru a putea deschide seiful. În acest fel, timpii necesari accesări seifului sunt mai reduși, iar obiectele pot fi depozitate mai rapid.

De asemenea, în cazul unui seif cu sistem digital de deschidere din gama Trivor VTB, sistemul de închidere permite deschiderea efectivă a ușii seifului la un interval de timp programabil de la introducerea codului corect.

Construcția unui seif cu sistem digital de deschidere îi oferă siguranță antiefracție

Pentru a putea opune rezistență atacatorilor, un seif cu sistem digital de deschidere se bucură de o construcție solidă care are la bază materiale de înaltă calitate ce pot face față în împrejurări dificile.

Mai exact, ușa unui astfel de seif poate avea chiar și 6 mm grosime, iar pereții pot beneficia de o grosime de 1,5 mm. În plus, un seif cu sistem digital de deschidere Trivor VTB este dotat cu două șuruburi pivotate cu un diametru de 20 de mm.

Un seif cu sistem digital de deschidere poate fi amplasat în diverse locații

Designul unui seif este foarte important deoarece acest aspect va juca un rol esențial în momentul în care un seif este amplasat într-o încăpere. De aceea, designul modern facilitează această operațiune, transformând un seif seif cu sistem digital de deschidere într-o soluție ce se pretează oricărei locații.

Descrierea seifurilor cu sistem de blocare digital cu display Trivor VTB

Seifurile cu sistem de blocare digital cu display Trivor VTB prezintă 2 șuruburi pivotate cu diametrul de 20 milimetrii și dețin și un sistem de închidere digital și cu buton. Aceste seifuri cu sistem de blocare digital utilizează un cod unic de deschidere de 8 cifre și un cod de urgență de până la 8 cifre. încuietoarea electronică a acestora permite deschiderea efectivă la un interval de timp programabil de la introducerea codului corect. Seifurile cu sistem de blocare digital cu display Trivor VTB sunt cutii de depozitare excelente pentru menținerea în siguranță a tuturor obiectelor de mare valoare și ajută utilizatorii să economisească timp la folosire și îi scăpa de umplerea buzunarelor cu o mulțime de chei.

Pentru mai multe detalii despre aceste seifuri cu sistem de blocare digital, dar și despre alte seifuri electronice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Ai bunuri de valoare? Depozitează-le într-un seif cu sistem digital de deschidere!, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor