Descoperă de ce este sigur un seif pentru depozit de bani cu nivel de siguranță 3 NCP-Olanda

0

Nivelul de siguranță pentru obiectele personale de valoare trebuie menținut în permanență cât mai sus. În acest fel pot fi evitate situații care pot căpăta un caracter neplăcut și pot lăsa în urmă pagube considerabile din punct de vedere material.

Cu un seif pentru depozit de bani, grijile ce au în prim plan posibilitatea ca hoții să atenteze la obiectele de preț pot fi lăsate uitării, asta pentru că un astfel de seif pentru depozit de bani este proiectat și construit în așa fel încât banii, dar și alte obiecte de valoare, să fie în siguranță în orice clipă.

Un seif pentru depozit de bani cu nivel de siguranță 3 conform NCP-Olanda depășește multiple teste

Seif pentru depozit de bani preț

Seif pentru depozit de bani Asura DRA

Pentru ca un seif pentru depozit de bani să obțină un nivel de siguranță 3, trebuie să treacă cu brio anumite teste prin care poate fi determinată rezistența acestuia. Astfel, conform NCP-Olanda, un seif ce se caracterizează printr-un nivel de siguranță 3, a îndeplinit cu succes o serie de caracteristici importante.

Printre aspectele de care se ține cont când vine vorba de catalogarea unui seif pentru depozit de bani se numără grosimea metalului din care este construit, tipul sistemului de închidere, dar și materialele folosite în pereți și uși.

Protecția antifoc a unui seif pentru depozit de bani garantează siguranță pentru numerar în orice condiții

Pe lângă o protecție ridicată împotriva unui atac din partea personelor rău intenționate, este important ca un seif pentru depozit de bani să beneficieze și de o rezistență ridicată și impotriva incendiilor.

Acest aspect se poate dovedi vital in locații în care se lucrează foarte mult cu bani sau documente a căror valoare este ridicată. Cu alte cuvinte, o protecție antifoc pentru un seif pentru depozit de bani este un excelent aliat în protejarea bunurilor de valoare.

Cu un seif pentru depozit de bani cu închidere mecanică sau electronică firma este dotată complet

Sistemul de închidere, alături de contrucția unui seif pentru depozit de bani, este un element ce conferă un plus de siguranță în orice împrejurare. Indiferent de tipul de închidere, mecanică sau electronică, securitatea va fi pusă la loc de cinste.

Este bine de știut faptul că un sistem de închidere, fie el mecanic sau electronic este gândit și construit apoi, astfel încât să ofere un nivel ridicat de siguranță utilizatorului, iar bunurile de valoare pot fi departe de orice pericol.

Descriere amănunțită a seifului antifoc pentru bani Asura DRA

Seifuri antifoc mecanice sau electronice tip depozit pentru bani și valori, cu nivel de siguranță 3 conform NCP-Olanda, oferind protecție împotrivă efracției. Seifurile Asura vin în variantă cu sistem de închidere electronic programabil de la 0 la 99 min și variantă mecanică cu ială cu bărbie dublă. Seifurile vin pregătite pentru a fi ancorate la podea sau la perete iar banii de intrare pot fi depozitați în siguranță, până când aceștia vor fi mutați într-o locație mai sigură.

Pentru mai multe detalii despre aceste seifuri antifoc depozite de bani în variantă mecanică sau electronică, dar și despre alte case de bani și valori tip seif, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Descoperă de ce este sigur un seif pentru depozit de bani cu nivel de siguranță 3 NCP-Olanda, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor