Echipează biroul cu un seif laptop cu închidere electronică

1

Biroul modern trebuie să fie inteligent echipat pentru a putea genera o stare de bine, astfel încât activitatea desfășurată în cadrul său să fie în paramentrii normali. Un birou dotat într-un mod inteligent cuprinde pe lângă echipament de ultimă generație și o soluție de securitate de top.

Este recomandat ca în orice birou să fie montat un seif laptop cu închidere electronică. O astfel de soluție de securitate este gândită în așa fel încât să ofere utilizatorului un maxim de siguranță în orice condiții pentru bunurile de preț pe care acesta le dorește în afara oricărui pericol.

Birourile echipate cu un seif laptop cu închidere electronică sunt echipate inteligent

Seif laptop cu închidere electronic Portunus DRA preț

Seif laptop cu închidere electronic Portunus DRA

Din ce în ce mai mulți oameni conștientizeză imortanța siguranței obiectelor de valoare pe care le posedă. De aceea în ultimul timp soluțiile de securitate precum un seif laptop cu închidere electronică sunt tot mai căutate de cei care doresc să își amenajeze un birou modern și demn de secolul 21.

Un seif laptop cu închidere electronică se bucură de dimneniuni reduse, dimensiuni însă care permit depozitarea unui laptop, dar și a altor bunuri personale a căror mărime permit păstrarea lor într-un seif laptop cu închidere electronică, așa cum sunt stickurile de memorie, DVD-urile, CD-urile sau Hard-disk-urile externe etc.

Un seif laptop cu închidere electronică oferă siguranță din perspectiva sistemului de închidere

Printre caracteristicile cele mai importante de care trebuie să se țină cont în momentul alegerii unui seif laptop cu închidere electronică se numără strucutra seifului, dar și tipul de sistem de închidere cu care seiful este prevăzut.

Astfel, un seif laptop cu închidere electronică poate fi privit ca un element de siguranță în orice împrejurare. Sistemul de închidere electronic oferă avantajul unei utilizări facile pentru orice utilizator. Un seif laptop cu închidere electronică beneficiază de posibilitatea alegerii unui cod de către utilizator, iar cu acest cod utilizatorul poate obține accesul la bunurile personale din interior. De asemenea, pot exista cazuri în care un seif laptop cu închidere electronică este echipat și cu o ială pentru deschiderea de urgență.

Cu un seif laptop cu închidere electronică nivel de siguranță 1 hoții nu vor avea sorți de izbândă în timpul jafului

Un seif laptop cu închidere electronică cu un nivel de siguranță 1 oferă garanția unei rezistențe optime împotriva furtului. Pentru ierarhizarea nivelelor de securitate, un seif laptop cu închidere electronică trebuie să treacă printr-o serie de teste, acolo unde se ține cont de anumiți paramentrii, precum grosimea metalului, tipul de blocare sau materialele folosite la construirea seifului.

Descriere seif electronic de dimensiuni mici pentru laptop

Seif electronic de dimensiuni mici dar cu o lărgime mare pentru depozitarea unui laptop dar și a altor bunuri persoanle, cu nivel de siguranță 1 împotrivă furtului conform NCP-Olanda. Seiful Portunus este prevăzut cu închidere electronică, cu master cod și cod programabil pentru utilizator și este de asemenea prevăzut cu ială pentru deschiderea de urgență. Aceste seifuri vin pregătite pentru ancorarea la podea sau perete și sunt recomandate pentru birouri și locuințe.

Pentru mai multe detalii despre acest seif pentru birou electronic pentru laptop, dar și despre alte seifuri laptop notebook, Ipad, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Echipează biroul cu un seif laptop cu închidere electronică, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor