Depozitează valorile familiei într-un seif cu închidere digitală

1

Orice familie trebuie să pună mare preț pe siguranță, dar și pe calitate. Astfel, este important ca în orice locuință să se găsească un seif cu închidere digitală în care membrii familiei să poată depozita bunurile de valoare pentru a le putea proteja astfel de eventuale pericole.

O construcție rezistentă, dar și sistemul de închidere modern digital fac dintr-un astfel de seif cu închidere digitală o alegere înțeleaptă care își va pune amprenta nu doar la momentul prezent, ci și în viitor.

Orice familie trebuie să aibă un seif cu închidere digitală

Seif cu închidere digitală preț

Seif cu închidere digitală Botany VTB

Mediul rezidențial trebuie să fie foarte bine organizat, astfel încât sentimentul de siguranță să predomine în orice împrejurare. Se spune că detaliile fac diferența, iar acest lucru se aplică fără îndoială și când vine vorba de garantarea unei securități optime bunurilor de preț.

În plus, un seif cu închidere digitală are avantajul că poate fi ușor și rapid de instalat. El vine prevăzut cu șuruburi care permit fixarea de perete și podea, astfel încât este asigurată o stabilitate optimă, dar și un plus de siguranță în momentele cheie.

Depozitează într-un seif cu închidere digitală bunurile de mici dimensiuni sau numerarul

În fiecare moment, orice familie are nevoie să știe că obiectele de preț se află în siguranță într-un seif cu închidere digitală. În interiorul seifului pot fi depozitate documente de valoare, dar și bijuterii sau chiar bani.

Construcția solidă a unui seif cu închidere digitală este dată de de sistemul de închidere, precum și de materialele de calitate folosite la confecționarea seifului. Grosimea peretelui poate ajunge la 2mm grosime, iar cea a ușii până la 4 mm.

Încuietoarea unui seif cu închidere digitală este modernă şi rapidă

Sistemul de închidere joacă un rol deosebit de important în economia unei siguranțe fără cusur. Un seif cu închidere digitală va oferi plusul de siguranță de care orice utilizator are nevoie și mai mult decât atât, va fi mai ușor de manevrat.

Fiind o încuietoare electronică, nu va avea nevoie de cheie pentru a putea fi acționată, ci doar de introducerea unui cod unic ales de către utilizator. Astfel se elimină grija cheii, iar timpul necesar deschiderii seifului va fi și el mai scăzut.

Descrierea seifurilor Botany VTB cu deschidere electronică

Seifurile Botany VTB cu deschidere electronică sunt foarte uşor de manevrat şi sunt foarte practice pentru utilizarea atât la domiciliu, cât şi în toate tipurile de întreprinderi mici şi mijlocii precum case de amanet, azile de bătrâni, instituţii de afaceri. Aceste seifuri electronice prezintă o instalare uşoară şi rapidă cu şuruburi pe perete şi podea. Seifurile Botany VTB cu deschidere electronică prezintă şi un model ideal pentru depozitarea în siguranţă a laptopului. Aceste seifuri prezintă 2 şuruburi pivotate cu diametrul de 20 milimetrii şi deţin şi un sistem de închidere digital şi cu buton. Seifurile Botany VTB cu deschidere electronică reprezintă cea mai bună metodă de a păstra în siguranţă bani, bijuterii preţioase, monede rare sau alte tipuri de colecţii.

Pentru mai multe detalii despre aceste seifuri cu deschidere electronică, dar și despre alte seifuri electronice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Depozitează valorile familiei într-un seif cu închidere digitală, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor