Certificarea EN 14450 caracterizează seifuri cu rezistență mare la efracție

1

Când un seif beneficiază de certificare EN 14450, atunci acesta cu siguranță poate face față chiar și celor mai grele provocări. Pentru o serie de seifuri cu rezistență mare la efracție sunt importante materialele folosite la construirea lor, precum și nivelul de siguranță dobândit în urma certificării.

Certificarea EN 11450 reprezintă un standard important pentru seifuri cu rezistență mare la efracție. Aceasta poate fi privită precum o garanție a nivelului ridicat de protecție pe care îl poate oferi bunurilor de valoare depozitate în interiorul seifurilor.

Cum se obține și ce este certificarea EN 14450?

Seifuri cu rezistență mare la efracție preț

Seifuri cu rezistență mare la efracție Nekhbet DRA

Pentru ca o serie de seifuri cu rezistență mare la efracție să poată beneficia de o certificarea EN 14450 trebuie mai întâi de toate să treacă cu brio anumite teste în ceea ce pivește nivelul de siguranță oferit.

Pentru a se putea evalua în mod corespunzător rezistența unor seifuri cu rezistență mare la efracție, acestea sunt supuse unor încercări de spargere în care sunt folosite diverse instrumente, precum sunt răngile sau bormașinile. Doar dacă seifurile trec cu bine de astfel de teste pot beneficia de certificarea EN 14450.

Hoții pot fi inventivi atunci când vor să spargă un seif. Însă cu seifuri cu rezistență mare la efracție bunurile rămân în siguranță

Din nefericire, hoții reprezintă o amenințare continuă, iar odată cu trecerea timpului, aceștia se dovedesc a fi din ce în ce mai creativi când vine vorba de furtul obiectelor de valoare. Pentru a putea preîntâmpina astfel de situații este recomandat ca obiectele de valoare să fie depozitate în seifuri cu rezistență mare la efracție.

De exemplu, aceste seifuri cu rezistență mare la efracție Nekhbet DRA sunt prevăzute cu ială cu bărbie dublă și beneficiază de un grad de securitate S2, conform normei europene EN 14450. De asemenea, un plus de rezistență împotriva unui eventual atac îl reprezintă și construcția solidă care are la bază pereți a căror grosime atinge 5mm.

Exemplu de încuietoare eficientă pentru seifuri cu rezistență mare la efracție

Sistemul de închidere reprezintă o dotare pe care se pune mare accent când vine vorba de determinarea nivelului de siguranță oferit de un seif. O încuietoare eficientă trebuie să fie în același timp ușor de acționat de către utilizator.

Iala mecanică cu bărbie dublă precum și iala cu cifru mecanic în 3 puncte sunt exemple solide când vine vorba de un sistem de închidere sigur și eficient din toate punctele de vedere.

Descriere seifuri cu rezistență mare la efracție Nekhbet DRA

Seifuri cu deschidere mecanică și cu cifru mecanic în 3 puncte, prevăzute cu ială cu bărbie dublă și certificate cu grad de securitate 2 conform normei europene EN 14450 potrivite pentru uzul la domiciliu, pentru firmele mici, boutiquri. Seifurile reduc pagubele cauzate de efracție astfel încât păstrarea actelor, bunurilor și a banilor se face în siguranță. Seifurile din gamă Nekhbet sunt seifuri blindate având pereții din oțel, rezistenți la efracție. Având dimensiuni variabile seifurile vin pregătite pentru ancorarea la podea sau perete.

Seifurile.ro este unul dintre cei mai activi distribuitori de produse și sisteme de stocare sigure, rezistente la incendii, din Europa. Seifurile.ro își propune să aducă o contribuție însemnată pentru o societate mai sigură, motiv pentru care furnizează numai produse de înaltă calitate, certificate după standardele europene.

Pentru mai multe detalii despre aceste seifuri cu rezistență mare la efracție, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Certificarea EN 14450 caracterizează seifuri cu rezistență mare la efracție, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor