5 trăsături pe care orice seif cu cheie pentru hoteluri trebuie să le aibă

1

Domeniul hotelier reprezintă unul dintre cele mai importante domenii destinate afacerilor la ora actuală. Este bine cunoscut deja faptul că hotelurile sunt locuri tranzitate zilnic de foarte multe persoane. Este important ca toți clienții unui hotel să se simtă în siguranță pe toată durata șederii.

La acest aspect contribuie în mod decisiv fără doar și poate posibilitatea ca bunurile personale pe care fiecare le poartă în bagaj să rămână în siguranță. Astfel, pentru ca un seif cu cheie pentru hotel să fie de încredere, el trebuie să respecte cinci trăsături de bază.

1. Un seif cu cheie pentru hoteluri trebuie să aibă o închizătoare sigură

Seif cu cheie pentru hoteluri preț

Seif cu cheie pentru hoteluri

Sistemul de închidere pentru un seif cu cheie pentru hoteluri reprezintă o dotare extrem de importantă care în situațile limită poate face diferența în favoarea utilizatorului. Este esențial ca încuietoarea unui seif să reziste împotriva atacurilor provenite din partea eventualilor atacatori, dar să își mențină ușurința în manevrare de către utilizator.

De exemplu, în cazul acestui seif cu cheie pentru hoteluri Demetrias I , încuietoarea este întărită cu material 60HRC pentru o mai bună rezistență.

2. Un seif cu cheie pentru hoteluri trebuie să fie construit din materiale dure

Construcția unui seif cu cheie pentru hoteluri trebuie să fie una solidă care să poată face față împotriva atacurilor. Astfel, pentru ca un seif să fie suficient de rezistent trebuie folosite materiale dure, de înaltă calitate.

3. Un seif cu cheie pentru hoteluri trebuie să asigure protecție antiefracție și antifoc

Incendiile reprezintă o amenințare importantă când vine vorba de daunele pe care obiectele de valoare le-ar putea suferi. De aceea, un seif cu cheie pentru hoteluri de calitate beneficiază de protecție împotriva focului, alături de o rezinstență sporită antiefracție.

4. Un seif cu cheie pentru hoteluri trebuie să poată fi încorporat în perete sau podea

Montarea unui seif cu cheie pentru hoteluri este la rândul său un detaliu care nu trebuie neglijat. În unele situații, din cauza spațiului redus montarea ar putea reprezenta o problemă. Însă datorită posibilității ca seiful să fie încorporat în perete sau podea, problema spațiului este rezolvată.

5. Un seif cu cheie pentru hoteluri trebuie să fie ușor de ascuns

Se spune că este mai bine să previi decât să tratezi. Acest principiu se poate aplica cu succes si în cazul protejării bunurilor de valoare. Cu un seif cu cheie pentru hoteluri care poate fi ascuns cu ușurință, pot fi evitate o mulțime de situații neplăcute care s-ar putea solda cu daune importante.

Descrierea seifurilor pentru hotel Demetrias I

Ca și seifurile „de perete”, seifurile „de mobilier” au feroneria incorporată și sunt prevăzute cu o balama de-a lungul ușii. În vederea betonării sau zidirii, corpul seifului a fost prevăzut de jur-împrejur cu profile de ancorare. Acest seif poate fi așezat liber după dorință, are balamalele și feroneria astfel prevăzute, ca ușa să se deschidă la 95 grade, lăsând spațiu de interior liber. Este conceput special pentru hoteluri, case particulare și birouri private. Acolo, acest tip de seifuri vă protejează valorile dvs. personale și bunurile, împiedică atacul hoților și va oferă o bună protecție în caz de incendiu și împotrivă distrugerilor provocate de apa și soluțiile de stingere. Din acest motiv, este deosebit de agreat.

Pentru mai multe detalii despre aceste seifuri de hotel, dar și despre alte seifuri pentru mobilă, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
5 trăsături pe care orice seif cu cheie pentru hoteluri trebuie să le aibă, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor