3 avantaje ale unor seifuri pentru case de schimb valutar și de amanet din gama Vero VTB

1

Sunt foarte multe domenii de activitate în care atenția acordată aspectului numit ”siguranță” trebuie să fie la cote înalte. Cele mai vizate sunt cele în care se lucrează zilnic cu numerar sau cu obiecte de valoare, precum sunt bijuteriile.

De-alungul timpului au existat situații în care hoții au reușit să creeze pagube semnificative în urma unui atac, din cauza soluțiilor de securitate precare utilizate. De aceea, este recomandat ca în cazul caselor de schimb valutar și de amanet să fie folosite seifuri sigure, special construite pentru pentru a rezista împotriva atacurilor.

1. Aceste seifuri pentru case de schimb valutar și de amanet Vero VTB au încuietoare sigură

Seifuri pentru case de schimb valutar și de amanet preț

Seifuri pentru case de schimb valutar și de amanet Vero VTB

Pentru ca o serie de seifuri pentru case de schimb valutar și de amanet să poată oferi un nivel ridicat de securitate trebuie să fie dotate cu cele mai bune elemente. Unul dintre acestea este reprezentat de către sistemul de închidere.

Este bine de știut că într-un mediu de lucru activ, precum este cel din cadrul unei case de schimb valutar sau a unei case de amanet, seifurile în care sunt depozitate bunurile de valoare și banii sunt prevăzute cu un sistem de închidere solid, rezitent împotriva efracției. În același timp, încuietoarea permite accesul rapid pentru utilizator cu ajutorul unei chei.

2. Cu seifuri pentru case de schimb valutar și de amanet Vero VTB se oferă protecție antiefracție pentru numerar

De-alungul timpului, hoții au devenit creativi în ceea ce pivesc metodele folosite în a sparge un seif pentru a putea sustrage ceea ce conține în interior. Aceștia folosesc o gamă largă de obiecte cu care încearcă să pătrundă prin efracție, iar datorită acestui aspect, rezistența unui seif antiefracție este esențială.

În cazul unor seifuri pentru case de schimb valutar și de amanet, precum sunt cele din gama Vero VTB, rezistența antiefracție reprezintă un punct forte. Construcția solidă are la bază pereți cu o grosime care atinge 2 mm și o ușă care măsoară 6 mm grosime.

3. Aceste seifuri pentru case de schimb valutar și de amanet din această gamă au un design ce permit ascunderea facilă

Capitolul design nu a fost nici el neglijat în cazul gamei de seifuri pentru case de schimb valutar și de amanet Vero VTB. Cu un aspect modern și cu dimensiuni bine proporționate, aceste seifuri pot fi ascunse cu ușurință ochilor curioși.

Descriere seifuri pentru case de schimb valutar și de amanet cu încuietoare cu cheie Vero VTB

Seifurile cu încuietoare cu cheie Vero VTB oferă posibilitatea utilizatorilor să depoziteze valorile și bunurile prețioase la un loc sigur. Dotate cu încuietoare împotrivă efracției mecanice, aceste seifuri garantează protecție și siguranță. Seifurile Vero VTB sunt seifuri cu încuietoare cu cheie ce permit închiderea și deschiderea cu o cheie și dețin un sistem de închidere de urgență cu o cheie adițională. Seifurile cu încuietoare cu cheie Vero VTB sunt recomandate în special în casierii dar se pretează foarte bine și la case de schimb valutar, săli de jocuri de noroc, case de pariuri, case de amanet, clădiri de afaceri sau spații hoteliere.

Pentru mai multe detalii despre aceste seifuri pentru case de schimb valutar și de amanet cu încuietoare cu cheie, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
3 avantaje ale unor seifuri pentru case de schimb valutar și de amanet din gama Vero VTB, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor