5 avantaje ale unor seifuri cu fantă și cu temporizare din gama Melton VTB

0

Gama de seifuri cu fantă și cu temporizare Melton VTB este la îndemână pentru orice situație și mediu de lucru. Fie că este vorba de un hotel, un birou sau de locuința personală, seifurile Melton VTB au de partea lor 5 avantaje care le fac un aliat de nădejde în lupta cu persoanele rău intenționate:

1. Gama Meton VTB oferă seifuri cu fantă ușor de utilizat

Seifuri cu fanta și cu temporizare preț

Seifuri cu fanta și cu temporizare Melton VTB

Fanta amplasata în partea superioară a acestor seifuri cu temporizare ușurează cu mult procesul de depozitare a bunurilor de mici dimensiuni. Banii sau documentele, de exemplu, pot fi introduse în seif fără a mai fi necesară deschiderea ușii.

2. Seifurile cu temporizare oferă un grad ridicat de siguranță

Siguranța oferită de sistemul de temporizare are la bază faptul că accesul la conținutul seifurilor se realizează în doi timpi, la intervale diferite, astfel încât unei persoane neautorizate îi va fi foarte greu să pătrundă.

De aceea, astfel de seifuri cu fantă și cu temporizare sunt recomandate pentru locuri precum sunt băncile sau hotelurile, deoarece în astfel de instituții se lucreaza preponderent cu sume mari de bani.

3. Seifurile cu fanta și cu temporizare Meton VTB sunt compartimentate

Împărțirea în două a al seifurilor Melton VTB permite utilizatorilor compartimentarea în mod eficient a obiectelor de valoare depozitate în interior. De la bani și documente, până la bijuterii sau cecuri, toate pot fi organizate în funcție de propriile criterii.

4. Închiderea mecanică și cea electronică, sigure și ușor de folosit

Partea de sus are închidere mecanică, aceasta fiind ușor de folosit. Partea inferioara se accesează pe baza unui cod de acces. Deschiderea se realizează prin tastarea combinației de cifre alese. Aceste seifuri cu fanta și cu temporizare sunt dotate cu doua coduri de deschidere expandabile pana la 7 utilizatori.

5. Aceste seifuri cu fantă și cu temporizare pot fi încorporate în sol sau în dulap

În funcție de preferințe sau de spațiul de care dispuneți, aceste seifuri cu fantă și cu temporizare Melton VTB oferă posibilitatea încorporării într-un dulap sau montarea directă în podea, pentru un plus de siguranță.â

Descrierea seifului Melton VTB cu cifru mecanic

Seiful Melton VTB cu închidere mecanică oferă siguranță banilor, bunurilor, documentelor confidențiale și personale și obiectelor de valoare depozitate datorită sistemului de închidere cu cifru mecanic și de deschidere prin tastarea combinației de cifre alese pentru codul secret. Acest seif cu cifru mecanic este dotat cu două coduri de deschidere expandabile la 7 utilizatori. Seiful Melton VTB cu cifru mecanic prezintă o placă frontala din oțel inoxidabil și este disponibil în modele cu fantă pentru introducere rapidă și la îndemână a numerarului sau a documentelor. Acest seif cu cifru mecanic poate fi încorporat în dulap sau poate fi așezat pe sol în case, birouri sau hoteluri.

Pentru mai multe detalii despre acest seif cu cifru mecanic dotat cu doua coduri de deschidere, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
5 avantaje ale unor seifuri cu fantă și cu temporizare din gama Melton VTB, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor