5 avantaje ale unui seif antiefracţie cu design deosebit pentru firmă

0

O firmă trebuie neapărat să aibă în clădire cei puţin un seif sau, dacă nu, un dulap antiefracţie încăpător. Acest lucru este esenţial, pentru că fiecare firmă trebuie să îşi protejeze documentele de preţ, fără de care compania nu ar putea să funcţioneze corespunzător.

Seifuri antiefracție EN 1143-1 cu design moder și deosebit pentru firme

Seifuri antiefracție EN 1143-1 cu design moder și deosebit pentru firme

Seiful Laran BRD are numeroase avatanje care sunt utile pentru o firmă, dar cele mai importante 5 pot fi:

1. Certificarea EN 1143-1 a seifului

Un seif pentru firmă este eficient dacă este testat şi certificat corespunzător. Acest lucru ne dovedeşte că achiziţionăm un produs eficient şi rezistent în faţa pericolelor.

Seiful Laran BRD este certificat EN 1143-1, atingând Clasa I. Acesta este eficient şi potrivit pentru a putea proteja bunurile firmei în interiorul lui.

2. Design-ul deosebit al seifului antiefracție

Seiful Laran BRD este un seif cu design modern pentru firmă, deoarece este desenat cu modele inspirate din cursele de maşini ale copilăriei.

Design-ul modern al seifurilor este un avantaj foarte mare, creând un aspect inedit. Pentru o firmă, faptul că seiful poate avea diverse culori este un avantaj.  Acest aspect diferit va conferi firmei un aspect mai relaxat, făcând clienţii să fie mai veseli şi mai răbdători.

De menţionat sunt şi rafturile interioare, 1 sau 2, după modelul ales. Acestea fac posibilă o organizare mai bună a lucrurilor, păstrâ]nd ordinea.

3. Încuietoarea electronică a seifului certificată EN 1300

Încuietoarea este foarte importantă, căci de ea depinde foarte mult siguranţa bunurilor. Seiful are încuietoare electronică certificată după standardul EN 1300, Clasa B. Nu încape îndoială că aceasta este foarte eficientă, sporind gradul de siguranţă al seifului antiefracţie.

4. Materialul din care este construit seiful antiefracție

Seiful este alcătuit din oţel pe bază de mangan pentru protecţia mecanismelor. De asemenea, faptul că uşa are o grosime de 12 mm atestă caliatatea şi durabilitatea seifului antiefracţie pentru firmă.

5. Uşurinţa manevrării seifului

Este foarte important ca un seif să fie şi uşor de folosit, căci nimic nu poate fi mai neplăcut decât să vă chinuiţi fără succes să desfaceţi un seif rigid. Seiful Laran BRD are un mâner de ieşire în exterior de 25 mm, care transformă deschiderea seifului într-o operaţiune simplă şi rapidă.

Aşadar, pentru o firmă de prestigiu sau una nouă, seiful Laran cu aspect deosebit este o alegere inspirată, care îmbină utilul cu plăcutul.

Descriere generală a seifurilor antiefracţie EN 1143-1 cu design deosebit Laran BRD

Seifurile antiefracţie EN 1143-1 din seria Laran BRD se disting în mod evident de seifurile obişnuite disponibile pe piaţă, prin culorile vii, machetele şi desenele inspirate de maşinile de curse. Seifurile din seria Laran BRN nu sunt doar nişte seifuri cu un design şi-un aspect deosebit, ci sunt şi nişte seifuri special concepute pentru a fi foarte sigure şi rezistente, atingând Clasa I a standardului antiefracţie EN 1143-1.

Mai multe detalii despre seiful cu design deosebit, dar şi despre alte sisteme antiefracţie găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (25 votes cast)
5 avantaje ale unui seif antiefracţie cu design deosebit pentru firmă, 5.0 out of 5 based on 25 ratings
Share.

Autor