Descoperă 5 avantaje pe care le are o cutie de siguranţă pentru pistol

0

O cutie de siguranţă pentru pistol nu trebuie să lipsească din dotarea unui posesor de armă. În interiorul acesteia este ţinut aproape orice tip de pistol, pentru a garanta atât protecţia acestuia, cât şi siguranţa celor din jur. Seria de cutii 44101 TRZ este una de înaltă calitate, potrivită pentru a fi folosită atât în confortul propriei locuinţe, cât şi în cadrul unei firme. Această cutie de siguranţă pentru pistol prezintă 5 mari avantaje:

1. Această cutie de siguranţă pentru pistol este executată conform normelor UE

Cutie de siguranţă pentru pistol 44101 TRZ

Cutie de siguranţă pentru pistol 44101 TRZ

Este important faptul că această cutie de siguranţă pentru pistol îndeplineşte cu succes cerinţele ţărilor membre, atât în ceea ce priveşte compartimentarea, cât şi siguranţa oferită. Asta înseamnă că seria de cutii pentru pistol 44101 TRZ este de calitate înaltă.

2. Închizătoarea acestei cutii de siguranţă pentru pistol este sigură şi eficientă

Este foarte important ca arma de foc să fie închisă sub cheie. Fie că alegeţi un seif port-armă, un dulap port-armă sau o cutie de siguranţă pentru pistol, este important ca închiderea mecanică să fie eficientă. Seria de cutii 44101 TRZ conţine 2 x 2 bucăţi chei numerotate, ce nu pot fi copiate. Închiderea se face doar cu cheia unică, astfel că odată închisă arma, aceasta se află în siguranţă deplină.

3. Compartimentarea acestei cutii de siguranţă pentru pistol îndeplineşte standardele impuse

O cutie de siguranţă pentru pistol 44101 TRZ are în interior un compartiment separat, cu închidere, pentru muniţii. În acest fel se depozitează în aceeaşi cutie şi arma şi muniţia, dar se respectă cerinţele de compartimentare separată impuse.

4. În interiorul acestei cutii de siguranţă pentru pistol există burete pentru protecţia armei

Inserţia de burete are un rol foarte important: în caz de şoc sau lovire a cutii de siguranţă pentru pistol, buretele protejează arma în faţa deteriorării. Sunt împiedicate astfel lovirile, zgârieturile sau declanşările involuntare.

5. Această cutie de siguranţă pentru pistol are un design modern

Cu un design nou şi elegant, o cutie de siguranţă pentru pistol 44101 TRZ este perfectă pentru a fi folosită sau, de ce nu, pentru a o face cadou unui proprietar de armă. Aceasta este acoperită cu vopsea sintetică cu tehnologie ecologică, în culoarea RAL.

Prezentare cutie de siguranta pentru pistol 44101 TRZ

Cutia de siguranță pentru pistol face posibilă păstrarea și transportul aproape oricărui tip de pistol. În interiorul casetei este un compartiment separat, cu închizătoare pentru muniții, astfel pistolul și muniția sunt într-un singur loc, dar în același timp, conform cerințelor, în compartimente separate. De asemenea, acasă sau la birou are un rol de protecție față de persoanele neautorizate și față de copii.

Mai multe detalii despre această cutie de siguranţă pentru pistol, dar şi despre alte dulapuri de siguranţă port-arme găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Descoperă 5 avantaje pe care le are o cutie de siguranţă pentru pistol, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor