Investeşte în calitatea unui dulap mecanic de păstrat arme Chamelaeon 7 TRZ

0

Legea obligă proprietarul de arme să le păstreze pe acestea sub cheie. Un dulap port-arme este o variantă excelentă de protecţie a puştilor sau pistoalelor. Alege un dulap de calitate, certificat, care să ţină armele departe de mâinile persoanelor neautorizate. În acelaşi timp, armele de foc vor rămâne în siguranţă şi nu vor fi deteriorate.

Ţine-ţi armele sub cheie!

Dulap mecanic de păstrat arme de calitate

Dulap mecanic de păstrat arme Chamelaeon 7 Queen A 42107 TRZ

Dacă ai armă de foc, legea te obligă să o ţii departe de copii sau alte persoane neautorizate, pentru a împiedica o posibilă nenorocire. Te-ai gândit vreodată ce se poate întâmpla dacă un copil ar avea acces la un pistol? Copiii sunt firi curioase, pot declanşa arma şi se pot accidenta grav.

Investeşte într-un dulap mecanic de păstrat arme, care să satisfacă nevoile privitoare la dimensiuni, preţ şi calitate. Pentru o armă mică de auto-apărare puteţi apela la o cutie cu cheie port-armă, dar pentru puşti, lunete sau altele e nevoie de un dulap pentru arme de dimensiuni mai mari.

Ştii ce este un dulap mecanic de păstrat arme cu încuietoare certificată EN 1300?

Certificările sunt o dovadă vie a calităţii unui seif, dulap sau model de încuietoare. Un dulap mecanic de păstrat arme cu încuietoare certificată EN 1300 este eficient şi sigur, fiind perfect pentru a feri armele de foc de orice pericol.

Dulapurile pentru arme Chamelaeon 7 TRZ au încuietoare mecanică în conformitate cu standardul EN 1300, categoria „A”. Datorită faptului că această încuietoare este întărită cu material 60 HCR, acest dulap mecanic de păstrat arme este proiectat antigăurire.

Chamelaeon 7 TRZ, un dulap mecanic de păstrat arme normale sau lunete

În dulapurile Chamelaeon Queen A încap 7 arme, un număr potrivit pentru vânători sau colecţionari. Se pot proteja în acest dulap mecanic de păstrat arme mici de foc, puşti sau chiar puşti cu lunetă. Alături, în casetă separată, se poate depozita muniţia în condiţii optime.

Acest dulap mecanic de păstrat arme are marginea ridicată a casetei, pentru a se împiedica rostogolirea muniţiei şi a se evita accidentele.

Prezentare dulap metalic cu cutie pentru munitie si inchidere mecanica Chamelaeon 7 Queen A

Dulapurile Chamelaeon 7 Queen A sunt confecționate din tablă de oțel de 3 mm, cu încuietoare certificata „A” care corespunde noilor cerințe în privința siguranței păstrării armelor. În dulapul pentru arme Chamelaeon 7 Queen A pot fi pastrate 7 arme, muniție și alte accesorii de vânătoare. Acesta este un produs calificat pe baza standardului VDMA 24 992 produs de categoria A și corespunde prevederilor legale din toate țările europene. Se fabrica cu casetă pentru muniție care se poate încuia separat.

Mai multe despre acest dulap de păstrat arme cu închidere mecanică şi despre alte dulapuri de siguranţă port-arme găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Investeşte în calitatea unui dulap mecanic de păstrat arme Chamelaeon 7 TRZ, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor