Adaugă accesorii utile dulapului tău atermic pentru a-i spori randamentul

0
Dulapuri modulare atermice Nemain BRD

Dulapuri modulare atermice Nemain BRD

Atunci când cumpărăm un dulap pentru a ne proteja obiectele de valoare trebuie să ne orientăm și către posibilitatea de a-i putea adăuga acestuia diverse accesorii utile.

Pentru a putea depozita mai bine bunurile, dulapul Nemain BRD cuprinde o serie de accesorii folositoare, care îi oferă acestuia un plus în organizarea interioară. Acesta prezintă un suport pentru haine, unde vă puteți depozita fără probleme hainele de blană, care au o valoare mare și necesită condiții de păstrare speciale.

De asemenea, în dulap există și un suport special conceput pentru a putea menține la loc ferit un număr de 5 arme. Având în vedere faptul că legea impune ca armele să fie păstrate într-un seif cu cheie, această compartimentare este perfectă pentru persoanele care dețin în locuința proprie puști de vânătoare, care obligatoriu trebuie ținute departe de copii.

Dulapul Nemain poate curprinde și alte accesorii, după dorințele și nevoile cumpărătorilor

Se poate adăuga un raft adițional pentru acele persoane care vor să mențină în dulap o ordine clară a lucrurilor depozitate și pentru a putea face dulapul mai încăpător. Pe aceste rafturi se pot pune diverse obiecte de preț, precum bijuterii sau chiar bani, păstrați în cutii speciale pentru numerar.

Un alt accesoriu important care poate fi adăugat după preferințe este reprezentat de un suport mai mare pentru arme, pentru 14 locuri. Acesta este ideal pentru pasionații de vânătoare care dețin puști în locuință. Dulapul este preferat de vânătorii care preferă să aibă și suport pentru blănuri, nu doar locuri pentru arme. Putem spune astfel că dulapul este unul mixt, potrivit pentru multe persoane.

Se mai pot adăuga cutii interioare cu 1 sau 2 compartimente, pentru a putea garanta o siguranță sporită și o organizare mai eficientă. Cutiile adiționale sunt închise cu cheie, așa că bunurile depozitate în ele vor beneficia de o siguranță ridicată.

Așadar, potrivit tuturor acestor facilități, dar și a faptului că dulapul Nemain BRD este unul cu o rezistență mare împotriva focului, cu siguranță acest dulap este o alegere inteligentă pentru protejarea bunurilor noastre de preț.

Descriere amănunţită a dulapurilor modulare atermice Nemain BRD

Dulapurile modulare atermice din seria Nemain BRD reprezintă soluţia perfectă pentru depozitarea de obiecte care necesită păstrarea în condiţii speciale, într-un mediu izolat. Exemplu: depozitarea de arme, blănuri, obiecte de valoare etc. Pereţii dulapurilor modulare atermice sunt izolate cu un panou de spumă de poliuretan, care este non-toxică şi care are caracteristică de a nu propagă flacăra, ceea ce înseamnă că datorită acestei izolaţii, obiectele din interiorul dulapurilor Nemain BRD sunt protejate mai bine împotriva incendiului, decât dacă ar fi depozitate într-un alt dulap obişnuit.

Mai multe detalii despre dulapuri pentru siguranţă atermice şi despre alte seifuri rezistente la incendiu găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Adaugă accesorii utile dulapului tău atermic pentru a-i spori randamentul, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor