Află avantajele unui mecanism de blocare electronic cu dulapul antiefracție și antifoc Andetobe RTR

0

Grație tehnologiilor tot mai avansate, seifurile și dulapurile pentru acte sunt disponibile în principal cu trei modele de încuietori — electronice, cu amprentă, cu cifru sau mecanice.

Cum se testează mecanismele de blocare a seifurilor?

Dulap antiefracție și antifoc cu închidere electronică Andetobe RTR

Dulap antiefracție și antifoc cu închidere electronică pentru firme

Probabil ați observat că în magazinele de seifuri online prețurile diferă și în funcție de sistemul de închidere al produsului. Ei bine, acest lucru se întâmplă pentru că fiecare mecanism de blocare este diferit și oferă un anumit grad de protecție împotriva atacului.

Rezistența acestora este pusă la încercare la testele care dau o anumită certificare seifurilor și dulapurilor antiefracție și antifoc pentru documente. La aceste evaluări, timpul este crucial.

Seifurile care primesc certificările cele mai bune sunt acelea care au un mecanism de blocare care a rezistat mult timp la atacuri. Spre exemplu, seifurile cu sistem de închidere mecanică sunt testate prin atac, iar testele seifurilor cu închidere cu cifru și cele electronice se bazează pe îndemânarea și experiența cuiva la combinații de cifre.

Care sunt avantajele unui mecanism de blocare electronic?

Pentru afaceri și instituții, un dulap antifoc și antiefracție cu un mecanism de blocare electronic sau digital este extrem de util, mai ales în cazul în care actele sunt administrate de către mai mulți angajați.

Mai mult decât atât, mecanismele de blocare electronice pot fi programate foarte ușor și rapid, în timp ce la sistemele de blocare mecanice se pot pierde cheile sau pot ajunge pe mâna persoanelor neautorizate.

La mecanismele de blocare electronice, doar angajații care știu combinația de cifre au acces la dulap. În plus, combinația poate fi schimbată oricând foarte ușor, fără ca nimeni să știe acest lucru. E chiar recomandat ca, din motive de securitate, proprietarii de afaceri să schimbe periodic combinația de cifre.

Dulapul antiefracție și antifoc cu închidere electronică Andetobe RTR oferă toate aceste avantaje, are un spațiu de stocare foarte generos și oferă protecție antifoc și antiefracție.

Dulap antiefractie si antifoc cu inchidere electronica Andetobe RTR

În orice afacere, actele au o importanță covârșitoare și fiecare proprietar este dator să le ofere cea mai buna protecție. Achiziționând un dulap antiefracție și antifoc veți avea parte de protecție dublă împotriva amenințărilor cum sunt hoții și incendiile. Dulapul antiefracție și antifoc Andetobe cu închidere electronică reprezintă cea mai bună alegere daca administrați o afacere sau o instituție, pentru că are o rezistență antifoc de 30 minute pentru hârtie, izolație specifică antifoc în ușă și în pereți și bandă specială împotriva temperaturii pe tot perimetrul ușii.

Mai multe modele de dulapuri antiefracție și antifoc găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (25 votes cast)
Află avantajele unui mecanism de blocare electronic cu dulapul antiefracție și antifoc Andetobe RTR, 5.0 out of 5 based on 25 ratings
Share.

Autor