Află trei mituri despre seifuri cu seiful cu fantă pentru mobilă Patrocle

0

Numeroasele întrebări venite de la clienți și mai ales îndoielile legate de siguranța unui seif au dus la multe concepții greșite legate de acest subiect, idei care s-au dovedit simple mituri. Le-am ales doar pe cele de interes pentru viitorii utilizatori ai seifurilor.

1. Exceptând mărimea, toate seifurile sunt la fel.

Seifuri cu fantă pentru mobilă cu deschidere temporizată

Seifuri cu fantă pentru mobilă cu deschidere temporizată

Nu, seifurile nu sunt deloc la fel. E ca și cum am spune că toți oamenii sunt la fel. Siguranța unui seif poate fi testată extrem de ușor. Un seif foarte sigur e un seif certificat. Nu vă sfiiți să cereți dovezile care asigură siguranța acestiua. E dreptul dumneavoastră și, mai ales, e vorba de banii dumneavoastră și de siguranța bunurilor pe care vreți să le protejați.

Ar trebui să fie clar pentru toată lumea. Casele de bani antifoc sunt proiectate și construite cu scopul principal de a menține în siguranță valorile din interior la temperaturi extrem de mari, pentru o perioadă de timp. Seifurile antfracție sunt concepute pentru a proteja conținutul de hoți, deși unele dintre ele pot oferi, de asemenea, protecție împotriva incendiilor. Astfel, casele de bani nu pot fi comparate între ele, fiecare seif de calitate având scopuri prescrise.

2. Seifurile foarte ieftine pot oferi protecție bunurilor valoroase

Prețurile ridicate ale seifurilor nu sunt întâmplătoare. În fabricarea unui seif de calitate, producătorul folosește cele mai dure materiale de care dispune și, în plus, sistemele de închidere care folosesc cele mai noi și mai sigure tehnologii nu sunt deloc ieftine.

Desigur, nu e deloc exclus să găsiți un seif de calitate la un preț accesibil. Oricare ar fi alegerea dumneavoastră, să aveți mereu în minte faptul că seiful respectiv urmează să vă protejeze cele mai valoroase bunuri, pentru o perioadă foarte lungă de timp.

3. Evaluările UL ale seifurilor sunt făcute în așa fel încât să fie greu de înțeles.

Evaluările UL se referă la instrumentele folosite la testarea unui seif. Pentru a înțelege mai bine rating-ul UL, tot ce trebuie să faceți e să țineți minte următoarele abrevieri:

  • TR face referire la cuvântul torță, mai precis torța oxiacetilenică a unui sudor.
  • TL face referire la unelte — orice unealtă care ar putea fi folosită în atacul unui seif.
  • TX este folosit pentru a indica un test care utilizează explozivi.

La fel de important, numerele care însoțesc sistemul de rating arată timp de câte minute a fost testat seiful. Numerele 15 sau 30 sunt comune la teste cu unelte și foc, iar ​​60 (întâlnit foarte rar) pentru testul cu explozivi.

Seifuri cu fanta pentru mobila Patrocle MKST 350AR DBR

Rezistent în caz de efracție. Structura monolitică specială din oțel, cu o grosime de 10 mmvpe toate cele 6 părți. Similară cu seria 350, însă cu o încuietoare electronică operată prin intermediul unui motor cu întârziere programabilă a deschiderii (1-5-10-20 min). Timp de stand-by 1 min. Fantă de 10×180 mm și deschizătură de siguranță cu dinți de fierăstrău. Sunt prevăzute cu orificii pentru fixare pe podea sau pe perete (4+4).

Mai multe modele de seifuri vă stau la dispoziție pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (25 votes cast)
Află trei mituri despre seifuri cu seiful cu fantă pentru mobilă Patrocle, 5.0 out of 5 based on 25 ratings
Share.

Autor