Ai 4 motive pentru a alege Dagda BRD, un seif pentru hotel de calitate

0

O afacere în turism, de exemplu administrarea unui hotel sau a unei pensiuni, implică multă muncă, investiţie şi pasiune. Este esenţial să puneţi pe primul loc confortul şi gradul de satisfacţie al turiştilor şi abia apoi câştigul.

1. Turiştii apreciază investiţia într-un seif pentru hotel, deci popularitatea hotelului creşte

Seif pentru hotel electronic de calitate

Seif pentru hotel electronic Dagda BRD

Pentru turişti contează foarte multe detaliile şi atenţia cu care un hotel este amenajat (de exemplu, se pune accent pe amenajarea interioară cu bun gust, curăţenie impecabilă etc). Achiziţionarea unui seif pentru hotel denotă profesionalism, iar oaspeţii cu siguranţă vor remarca această diferenţă faţă de locurile vizitate anterior. Ei pot recomanda hotelul prietenilor sau pe internet, iar popularitatea hotelului va creşte cu siguranţă.

Pe de altă parte, pentru turişti contează ca investiţia într-un seif pentru hotel să fie practică. Un seif pentru hotel trebuie să fie eficient şi sigur, aşa cum este cazul seriei de seifuri Dagda BRD. Aceastea păstrează în interior bunurile oaspeţilor într-o siguranţă deplină.

2. Seifurile pentru hotel Dagda BRD au încuietoare electronic

Încuietoarea electronică a seifurilor pentru hotel Dagda BRD este sigură şi eficientă. Tehnologia modernă de funcţionare a acestor seifuri garantează o siguranţă deplină.

Seifurile Dagda BRD prezintă o deschiedere mecanică pentru cazurile de urgenţă, sistem de supraveghere optic şi acustic, dar şi trei până la opt coduri de utilizator.

3. Puteţi alege între două dimensiuni ale seifurilor Dagda BRD

Pentru a satisface nevoile clienţilor, seria de seifuri Dagda BRD prezintă două variante de seifuri, cu două dimensiuni interioare diferite: 192 x 306 x 158 şi, respectiv, 242 x 346 x 188. Aşadar, pentru orice nevoie, acest seif pentru hotel este o alegere perfectă.

4. Preţul accesibil al seifurilor Dagda BRD vă permite o investiţie pentru fiecare cameră a hotelului

Seria de seifuri Dagda BRD are un avantaj important: preţul mic. Aceste seifuri sunt accesibile şi foarte eficiente, deci pot fi cumpărate cu toată încrederea de către proprietarii hotelurilor sau pensiunilor. O investiţie în seifuri pentru fiecare cameră de hotel este de fapt o investiţie în dezvoltarea afacerii, dar şi o investiţie în confortul turiştilor.

Descriere generala a seifurilor electronice pentru camere de hotel

Seifurile electronice din seria Dagda BRD sunt special construite pentru a fi montate în camerele de hotel, asigurând astfel oaspeților o siguranță suplimentară pentru bunurile de valoare pe care le dețin asupra lor și pentru care nu trebuie să le poarte grija ori de câte ori părăsesc camera de hotel. Aceste seifuri pentru camere de hotel sunt prevăzute în mod standard cu încuietoare electronică, cu o deschidere mecanică de urgență, două chei pentru deschidere în caz de urgență, sistem de supraveghere optic și acustic și trei până la opt coduri de utilizator.

Mai multe detalii despre aceste seifuri electronice pentru camera de hotel şi despre alte seifuri şi case de bani găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Ai 4 motive pentru a alege Dagda BRD, un seif pentru hotel de calitate, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor