Alege un seif pentru documentele importante din interiorul casei!

0
Seifuri antiefracție pentru docmente certificate EN 14450

Seifuri antiefracție pentru docmente certificate EN 14450

Multe persoane se gândesc că doar actele firmei trebuie protejate într-un seif antiefracţie, dar nu trebuie să neglijăm faptul că şi acasă deţinem documente de preţ care nu trebuie distruse sau pierdute.

Toate actele personale sunt importante, fie că vorbim despre acte de identitate, contracte, acte de proprietate etc. Dacă nu protejăm adecvat aceste documente, riscăm să le pierdem sau să le deteriorăm, chiar şi fără intenţie. De asemenea, în cazul unui jaf, hoţii pot să sustragă aceste documente sau să le distrugă cu uşurinţă.

Seif pentru protejarea documentelor de orice primejdie

Pe de altă parte, multe persoane care au o afacere preferă să aibă şi acasă un birou propriu, unde să lucreze în linişte. Aceste documente importante trebuie păstrate atunci când nu sunt folosite într-un seif pentru documentele de acasă, pentru a putea fi protejate de orice primejdie.

Diversitatea modelelor din gama de seifuri Glanis BRD satisface orice nevoie a cumpărătorilor. Este imposibil să nu puteţi alege seiful pentru documente optim, căci există multe viariante de seifuri, cu dimensiuni şi tipuri de încuietoare diferite.

Seifuri din gama Glanis beneficiază de certificarea En 14450

Un seif pentru documentele de acasă din gama Glanis BRD este certificat EN 14450 şi are o structură dublă a pereţilor, cu perete exterior de 5 mm şi interior de 2 mm. Aşadar, seiful este foarte rezistent şi are o eficienţă mare în faţa pericolelor. Documentele de acasă vor fi astfel protejate corespunzător şi nu vor putea fi deteriorate sau sustrase de către răufăcători.

Balamalele antirupere asigură un plus al calităţii, căci acestea nu se vor distruge în cazul unui şoc sau în cazul în care sunteţi neatenţi în momentul deschiderii. Nu trebuie neglijat nici aspectul seifului, căci el trebuie să se integreze uşor în camera unde va fi montat. Seifurile Glanis BRD au culoarea RAL 9010, adică alb pur, având un design modern şi plăcut.

Destinate pentru a fi fixate pe perete sau pe podea, seifurile antiefracţie pentru documente au încuietori performante, care satisfac standardul EN 1300. Astfel, actele noastre de valoare vor fi păstrate în siguranţă, iar în funcţie de modelul dorit, cu închizătoarea cu cheie, mecanică sau electronică putem beneficia de o protecţie maximă.

Descriere amănunţită a seifurilor antiefracţie EN14450 pentru documente

Seria de seifuri antiefracţie Glanis BRD oferă un grad ridicat de siguranţă. Corpul seifurilor este construit dintr-un perete dublu din oţel presat la rece, peretele exterior având o grosime de 5 mm, iar peretele interior o grosime de 2 mm. Din seria Glanis BRD fac parte seifurile pentru documente, în care se pot depozita dosare cu acte, arhive şi aşa mai departe. Pentru satisfacerea nevoilor clienţilor, aceste seifuri pentru documente sunt disponibile în mai multe dimensiuni.

Mai multe detalii despre seifuri antiefracţie găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Alege un seif pentru documentele importante din interiorul casei!, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor