Avantajele unui dulap cu depozite sandwich pentru protecţia bunurilor

0

Un dulap blindat antifoc poate reprezenta alegerea ideală în ceea ce privește siguranța bunurilor de valoare. Dulapul blindat antifoc şi antiefracţie mecanic Oropus G1 este de calitate superioară, ce are capacitatea de a menține în siguranță bunurile de preț chiar și în cazul situațiilor extreme, cum ar fi incendiile sau spargerile.

O spargere îţi poate pune în pericol bunurile de preţ – investeşte într-un dulap antiefracţie!

Tot mai des auzim despre evenimente precum sunt spargerile a căror consecințe sunt reprezentate de pierderea bunurilor de preț. Un dulap antiefracție reprezintă o investiție necesară ce va ține aceste neplăceri departe. Mai presus decât atât, dulapul cu depozite sandwich Oropus G1 reprezintă o investiție în viitor.

Închiderea se face în 4 direcții și 12 puncte, cu bolțuri de oțel de 30 de mm diametru. De asemenea, încuietorile sunt întărite special împotriva spargerilor prin găurire.

De ce este special un dulap cu depozite sandwich?

Un dulap cu depozite sandwich prezintă un mai mare grad de siguranță grație acestei tehnologii de ultimă generație. Dulapul blindat mecanic Oropus G1 se bucură de acestă tehnologie, fapt ce îl face o soluție viabilă pentru protecția bunurilor de valoare din cadrul unei firme, dar și a celor de uz personal.

Un dulap cu depozite sandiwch beneficiază de protecție suplimentară împotriva spargerilor. Corpul dulapului întărit cu așa numitele „depozite sandwich” în caz de spargere își poate schimba structura.

Alege raportul bun calitate-preţ: un dulap cu depozite sandwich din gama Oropus

Dulapul Oropus G1 reprezintă o soluție excelentă pentru siguranța bunurilor de preț. Calitatea superioară a materialelor folosite pentru confecționare acestuia și sistemului cu așa numitele „depozite sandwich”, în caz de spargere își poate schimba structura, îl fac o soluție viabila. De asemenea raportul calitate-preț este unul excelent şi poate fi accesibil pentru orice buzunar.

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” title=”Dulap blindat cu depozite sandwich” image=”692″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text title=”Prezentare dulap blindat mecanic cu depozite sandwich” disable_pattern=”false” align=”left” margin_bottom=”0″]

Dulapul blindat mecanic Oropus G1 este un seif de calitate superioară ce are feroneria și balamalele astfel prevazute, ca ușa să se deschidă la 180 grade. Se regăsește în locațiile cu nevoi ridicate de securitate a valorilor și bunurilor, împiedicând atacul răufăcătorilor. Este deosebit de agreat deoarece va oferă o bună protecție în caz de incendiu și împotriva distrugerilor provocate de apă și soluțiile de stingere. Corpul dulapului este întărit cu așa numitele „depozite sandwich”, și se închide în 4 direcții și 12 puncte, cu bolțuri de oțel de 30 mm diametru. Ușa are peretele triplu, iar proiectarea labirintică a acesteia îi sporește rezistența la foc.

[/vc_column_text][vc_button2 title=”Vezi produsul!” style=”rounded” color=”blue” size=”md” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.seifurile.ro%2Fseifuri-si-dulapuri-blindate%2Fdulapuri-blindate-mecanice-oropus-g155301-trz.html|title:Dulapuri%20blindate%20mecanice%20cu%20depozite%20tip%20sandwich|target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Pentru mai multe detalii despre acest dulap blindat mecanic, dar şi despre alte seifuri şi dulapuri blindate accesaţi seifurile.ro

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Avantajele unui dulap cu depozite sandwich pentru protecţia bunurilor, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor