Bunurile de preț sunt în siguranță până la venirea pompierilor în seifuri antiefracție ignifuge

0

În cazul incendiilor, bunurile de valoare se află într-un mare pericol dacă nu sunt depozitate în mod corespunzător. Acestea pot suferi pagube serioase sau în cele mai pesimiste scenarii, acestea pot fi distruse în totalitate.

Pentru a putea preîntâmpina astfel de situații neplăcute, specialișiti recomandă ca obiectele personale de preț să fie depozitate în seifuri antiefracție ignifuge. În acest fel, pe lângă o protecție înaltă antiefracție, obiectele depozitate în interior vor rămâne în siguranță și în cazul incendiilor.

Incendiile, un fenomen ce ne pune pe ganduri în ceea ce privește depozitarea bunurilor de preț

Seifuri antiefracție ignifuge preț

Seifuri antiefracție ignifuge execuție grea Carlsbad MK 60 DBR

În ultimul timp oamenii încep să conștientizeze din ce în ce mai mult problema referitoare la distrugerile cauzate de incendii. Acestea din păcate nu pot fi anticipate și pot izbugni din o mulțime de motive. Fie că au la bază un scurt-circuit, fie că sunt începute de persoane rău intenționate, acestea au un caracter distructiv.

Bunurile de valoare din propria locuință trebuie asigurate împotriva unor astfel de evenimente neplăcute. Tehnologia modernă permite construcția unor seifuri antiefracție ignifuge care permit protejarea conținutului în orice fel de situație, inclusiv în cazul incendiilor.

Un seif ignifug ne ajută să ferim bunurile de daunele cauzate de incendii

O serie de seifuri antiefracție ignifuge este destinată pentru depozitarea și protejarea obiectelor de valoare, precum sunt banii, actele personale, documentele sau bijuteriile. Mulțumită tehnologiei și materialelor folosite pentru construirea unor astfel de seifuri antiefracție ignifuge, acestea sunt capabile să mențină integritatea obiectelor depozitate în interior în cazul unui incendiu până la sosirea pompierilor.

De exemplu, aceste seifuri antiefracție ignifuge Carlsbad MK 60 DBR oferă garanția calității și a siguranței prin prisma certificării EN 14450. În plus, seifurile sunt testate antiefracție astfel încât produsul final să reprezinte exact ceea ce utilizatorii au nevoie.

Dacă un seif ignifug este și certificat antiefracție, atunci avem siguranță garantată în orice situație

Pe lângă protecția împotriva incendiilor, o serie de seifuri trebuie să ofere o bună protecție si împotriva unui eventual atac prin efracție. În acest sens, corpul unui seif este construit din materiale de înaltă calitate, iar sistemul de închidere este unul eficient și ușor de folosit de catre utilizator.

În cazul acestor seifuri antiefracție ignifuge, construcția are la baza pereți dubli, iar grosimea porții este de 53 de mm. Închiderea se face într-un mod sigur și eficient în 4 părți.

Informații pe scurt despre seiful mecanic cu execuție grea MK 60 DBR

Seiful mecanic este destinat pentru depozitarea banilor, documentelor și a valorilor. Seiful antifoc de execuție grea va protejează valorile și bunurile din interior, în cazul unui incendiu, până la intervenția pompierilor. Seiful certificat EN 14450 va oferă în plus garanția calității și a siguranței seifului, fiind testat antiefracție.

Pentru mai multe detalii despre acest seif mecanic, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Bunurile de preț sunt în siguranță până la venirea pompierilor în seifuri antiefracție ignifuge, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor